Skip to main content

Uusikuu Vaa’an merkissä 06.10.2021

By 04.10.2021Astrologia

Keskiviikkona 06.10. Uusikuu muodostuu Vaa’an merkissä asteluvulla 13°25. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Nyt Uudenkuun muodostuessa Vaa’an merkissä on aika keskittyä ihmissuhteisiin ja niiden hoivaamiseen.

Uusikuu Vaa'an merkissä 06.10.2021

Uusikuu Vaa’an merkissä kiinnittää huomiomme vuorovaikutuksen merkitykseen elämässämme. Erilaiset yhteistyöt kumppaniemme kanssa, niin parisuhteessa kuin työelämässäkin, ovat nyt fokuksessa. Suhtautumisemme ympärillämme vaikuttaviin ihmisiin voi nyt muuttua suuresti. Myötämielisyys ja vuorovaikutteisuus auttavat ymmärtämään vastakkaista osapuolta vaikeammassakin tilanteessa. Miten voimme tukea toinen toisiamme yhteisen hyvän vuoksi? Sinkut kokevat usein juurikin Vaaka-Uudenkuun aikaan voimakasta tarvetta löytää itselleen kumppanin.

Uudenkuun aspektit

Vaa’an merkissä vaikuttava Mars tekee tarkkaa yhtymää Aurinko-Kuulle tuoden mukanaan rohkeutta ja aloitteellista energiaa. Oikealla tavalla käytettynä tällä energialla voi saavuttaa merkittäviä muutoksia. Uudenkuun aikana aloitetut uudistukset kantavat mukanaan tätä potentiaalista energiaa. Härän merkissä vaikuttava Uranus tekee kuitenkin samaan aikaan tarkkaa kvinkunssia Aurinko-Kuu-Mars -yhtymälle värjäten ajan energiaa levottomuudella ja jännitteisyydellä. Vaarana on hermostuneen ilmapiirin leviäminen. Ärsytys, kärsimättömyys ja kiukku voivat vallata mielen ja vaikuttaa yleiseen mielialaan, mutta myöskin uhata positiivisen kehityksen yksilöiden välisissä suhteissa. Uranuksen vaikutusta ei pidä nyt jättää huomiotta vaan sen energia kannattaa käyttää hyödyllisesti vaikkapa keholliseen toimintaan. Odottamattomat käänteet voivat pakottaa muuttamaan suunnitelmia tai voit joutua ainakin hetkellisesti luopumaan tavoistasi. Mitä teetkin, vältä liian impulsiivista toimintaa. Tapahtunutta voi olla vaikea korjata jälkikäteen. Uranuksen vaikuttaessa on hyvä muistaa, että mitä joustavampi olet, sitä vähemmällä harmilla pääset.

Uudenkuun vaikutusalueet ja rituaalit

Voimakkaimmin tämä Uusikuu vaikuttaa kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 09°-17° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris). Uusikuu tekee nyt yhtymää 02.-10.10. Vaa’an merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden egoon ja itseilmaisuun liittyvät teemat, neliötä 01.-09.07. Ravun merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja ja 31.12.-07.01. Kauriin merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden työteeman sekä oppositiota 30.03.-06.04. Kalojen merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt ihmissuhteet, talous, sopimukset ja tasapainon löytäminen.

Uusikuu Vaa’an merkissä 13°25 keskiviikkona 06.10. klo 14:05 EET/EEST*.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

Edellinen kuunvaihe: Täysikuu Kalojen merkissä 21.09.2021

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).