Skip to main content

Uusikuu Skorpionissa 18.11.2017

By 17.11.2017Astrologia
Uusikuu muodostuu lauantaina 18.11. Skorpionin merkissä 26°19. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus.


Uusikuu Skorpionin merkissä on oivallista aikaa kehittää oman elämänsä hallintaa ja sitoutumiskykyä. Pinnallisuus ei nyt tyydytä, vaan haet tapahtumissa syvempää merkitystä. Henkilöt, jotka tulevat elämääsi Skorpioni-Uudenkuun aikaan, vaikuttavat elämääsi mitä todennäköisemmin merkittävällä tavalla. He auttavat sinua löytämään itsestäsi uusia puolia. Uskalla olla kasvotusten myös epämiellyttävien puoliesi kanssa ja kehitä niitä positiiviseen suuntaan. Muista, että on aina omaa valintaa, miten energiaa käytät. Etenkin nyt transformatiivisen Skorpioni-Uudenkuun aikaan voit kääntää ei-toivotun piirteesi voimavaraksesi.

Uusikuu värjäytyy Kalojen merkissä vaikuttavan Chironin 2° tarkalla trinillä. Tämä aspekti vaikuttaa parantavasti ja luottamusta lisäävästi. Halu kasvaa ja oppia omien kokemusten myötä on suuri. Samaan aikaan Oinaan merkissä vaikuttava Uranus tekee 1° tarkkaa kvinkunssia Aurinko-Kuu-yhtymään. Tämä lupaa yllättäviä käänteitä, jopa hämmennyksiä suunnitelmien etenemisen suhteen. Jääräpäisyys muutosten edessä vaikeuttaa etenemistäsi ja hankaloittaa omaa olotilaasi. Ole siis joustava ja luottavainen, sillä pienikin muutos voi vaikuttaa suuresti lopputulokseen.

Vaa’an merkissä vaikuttava Mars tekee Uudenkuun aikaan 1° tarkkaa neliötä Kauriin merkissä vaikuttavaan Plutoon. Tämä kuvio tuo mukanaan voimien mittelöintiä ja yhteenottoja. Vältä kuitenkin mahdollisuuksien mukaan valtataisteluun joutumista. Toisen osapuolen alistaminen ei tee sinusta automaattisesti vahvempaa tai parempaa. Jos olet itse alistetussa asemassa, katso onko tilanteesta poistuminen sinulle mahdollista.

Saturnus tekee Jousimiehen merkistä käsin 1° tarkkaa triniä Oinaan merkissä vaikuttavaan Uranukseen. Tämä kuvio on erittäin suotuisa pysyvien uudistusten suhteen. Innovatiiviset muutokset onnistuvat nyt herättämään kunnioitusta ja arvostusta. Todennäköisesti niistä on myös suurta hyötyä arjessa.

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 23°-30° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies).

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt uudistuminen, syvälliset muutokset sekä transformaatio, seksuaalisuus.

Uusikuu Skorpionissa 26°19 lauantaina 18.11. klo 13:42 EET/EEST*.


* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).