Skip to main content

Täysikuu Härän merkissä 04.11.2017

By 02.11.2017Astrologia
Lauantaina 04.11. taivaalla muodostuu Täysikuu 12°43 Härän merkissä. Skorpionin merkissä vaikuttava Aurinko tekee tarkkaa oppositiota Härän merkissä vaikuttavaan Kuuhun. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia. Härkä-Skorpioni-akselilla on kyse minun ja sinun, oman ja jaetun varallisuuden sekä voimavarojen välisestä tasapainosta. Käytännöllisen Härän hidas, toisinaan jopa laiskalta tuntuva energia haluaa nauttia tutusta ja turvallisesta, kun taas voimakkaasti tuntevan transformatiivisen Skorpionin katse etsii syvällisiä ja mystisiä ulottuvuuksia. Täysikuu Härän merkissä tasapainottelee itselle keräilyn ja muiden kanssa jakamisen välillä.

Kalojen merkissä vaikuttava Neptunus tekee tarkkaa triniä Auringolle ja sekstiiliä Kuulle tuoden mukanaan taianomaisuutta ja lisäten mielikuvituksellisuutta. Aistit herkästi muiden tunteet ja osaat intuitiivisesti reagoida juuri oikealla tavalla. Tämän Täydenkuun aikaan unimaailmasi on todennäköisesti normaalia värikkäämpää. Mielikuvituksesi ja luovuutesi kukoistaa, joten käytä tämä aika juuri luovuutta vaativien projektien edistämiseen.
Oinaan merkissä vaikuttava Uranus tekee tarkkaa oppositiota Vaa’an merkissä vaikuttavaan Venukseen tuoden mukanaan odottamattomia käänteitä rakkauden ja talouden puolelle. Samaan aikaan Jousimiehessä vaikuttava Saturnus tekee 1° tarkkaa sekstiiliä Venukseen ja triniä Uranukseen. Nyt ei pidä tehdä hätiköityjä päätöksiä hetken mielijohteen vuoksi. Edellä mainitut odottamattomat käänteet näyttävät seuraavan päivän valossa toisenlaisilta, joten malta mielesi ja ryhdy toimiin vasta perusteellisen harkinnan jälkeen.
Haastavinta tämä Täysikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 08°-16° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies).
Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt henkinen ja materiaalinen vauraus, hedelmällisyys ja kasvu.
Täysikuu Härän merkissä 11°59 lauantaina 04.11. klo 07:23 EET/EEST*.


* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).