Skip to main content

Uusikuu Skorpionin merkissä 28.10.2019

By 27.10.2019Astrologia

Maanantaina 28.10. Uusikuu muodostuu Skorpionin merkissä 04°25. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Uusikuu Skorpionin merkissä korostaa henkisen ja fyysisen muuntautumiskyvyn merkitystä.

Uusikuu Skorpionin merkissä kiinnittää meidän huomion uudistusta ja rajojen rikkomista kaipaavien alueiden äärelle. Kun Aurinko ja Kuu kohtaavat Skorpionin merkissä aika on otollinen oman elämän hallinnan kehittämiseen ja uudistamiseen. Näiden uudistusten myötä meidän on mahdollista irrottautua mm. huonoista tavoista tai itseämme rajoittavista tunnetaakoista. Skorpionille tyypillisellä sinnikkäällä ja periksiantamattomalla energialla voimme tehdä tärkeitä muutoksia elämässämme ja näin ottaa suuria askelia kohti eheyttä. Tämä tapahtuu ennen kaikkea katsomalla kulissien taakse ja syventymällä juurikin omiin ongelmakohtiin riippumatta siitä, kuinka epämiellyttävältä se tuntuukin.

Uranus tekee Härän merkistä käsin tarkkaa oppositiota Aurinko-Kuu –yhtymälle. Tämä tuo mukanaan yllättäviä käänteitä. Ole joustava ja varaudu katsomaan asioita uudella tavalla. Nyt on hyvä olla spontaani ja ymmärtää tarttua mahdollisuuksiin, jotka näyttävät tupsahtavan eteen täysin odottamatta. Uranuksen oppositio Aurinko-Kuulle nostattaa kärsimättömyyden ja hermostuneisuuden tunnetta. Voit kokea suurta tarvetta kapinoida. Pyri kuitenkin purkamaan tämä sähköinen energia rakentavalla tavalla välttääksesi onnettomuuksia ja muita virhearviointeja.

Voit kokea läheisen ihmisen käyttäytyvän oudosti ja herättävän sinussa yllättäen epäluotettavuuden tunnetta. Parisuhteessa olevat voivat kokea kumppanin etääntymistä, jopa tarvetta etäisyyden ottoon. Sinkut voivat yllättäen kohdata uuden mielenkiintoisen kumppaniehdokkaan, joka sekoittaa maailmaasi ja katoaa sen jälkeen elämästäsi yhtä nopeasti kuin siihen tulikin.

Mitä muutoksia koetkin tämän Uudenkuun aikana, paras tapa toimia on olla joustava ja pitää mieli avoimena. Muistathan, että inhimillinen tarve pitää kiinni tutusta ja turvallisesta ei aina ole meidän parhaaksi. Halu mukautua muuttuneisiin olosuhteisiin on avain uudistuksiin, joita tämä Uusikuu mukanaan tuo.

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 00°-08° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies). Uusikuu tekee nyt yhtymää 23.-31.10. Skorpionin merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden egoon ja itsetuntoon liittyvät teemat, neliötä 20.-28.01. Vesimiehen merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja ja 22.-30.07. Leijonan merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden työteeman sekä oppositiota 19.-27.04. Härän merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt uudistuminen, syvälliset muutokset sekä transformaatio ja seksuaalisuus.

Uusikuu Skorpionin merkissä 04°25 maanantaina 28.10. klo 05:38 EET/EEST*.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).