Skip to main content

Uusikuu Skorpionin merkissä 07.11.2018

By 06.11.2018Astrologia

Marraskuun Uusikuu muodostuu keskiviikkona 07.11. Skorpionin merkissä 15°11. Uusikuu aloittaa Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan aina uuden syklin. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus.


Uudistus ja itsensä rajoituksista vapauttaminen korostuvat nyt Kuun ja Auringon yhtyessä Skorpionin merkissä. Tämä onkin erittäin suotuisaa aikaa omistautua intohimoisesti oman elämän hallinnan kehittämiseen ja sitä kautta paremman minän rakentamiseen. Oli kyse huonoista tavoista, riippuvuudesta tai veloista, Skorpionin sinnikäs ja periksiantamaton energia tekee suurienkin tavoitteiden saavuttamisesta mahdollisen. Syvällisyys ja merkityksellisyys syrjäyttävät nyt pinnallisuuden. Uusien kohtaamisten myötä voit löytää itsestäsi uusia puolia. Ehkä joudut myöntämään itsessäsi tai käyttäytymisessäsi jotain itsellesi epämiellyttävää, mutta juurikin Skorpionin Uudenkuun muutoksellisen energian siivittämänä voit kääntää tämän ominaisuuden voimavaraksesi.

Uusikuu värjäytyy tällä kertaa Kauriin merkistä käsin Pluton tarkalla sekstiilillä sekä Kalojen merkissä vaikuttavan Neptunuksen tarkalla trinillä. Nämä planeetat ovat nyt suotuisissa kulmissa Aurinko-Kuu –yhtymään terästäen aistejamme ja syventäen tahdonvoimaamme. Neptunuksen trini voimistaa intuitioamme ja tekee meistä entistä herkempiä aistimaan ympärillämme olevaa energiaa. Tarve auttaa vähempiosaisia ja samalla ymmärrys omasta pienuudesta osana suurempaa kokonaisuutta kristallisoituu. Tämä pienuus ei tarkoita vähäpätöisyyttä, päinvastoin, nyt sinun on mahdollisuus oivaltaa, miten tärkeä juuri sinun roolisi on vahvana linkkinä universaalissa kokonaisuudessa. Näin etenkin, jos olet valinnut itsellesi henkisen kasvun polun. Pluton sekstiili auttaa meitä pysymään päätöksissämme. Pluton pehmeä kulma tuo mukanaan myös uskallusta rikkoa vanhoja rajojamme ja luottamusta uuteen visioomme.

Rakkauselämässä henkisen yhteyden kumppanien välillä on mahdollista voimistua tämän Uudenkuun aikana. Tarve rakastaa ja vastaanottaa rakkautta on nyt lähes käsinkosketeltavaa. Sinkut kokevat nyt suurempaa vetovoimaa pehmeiden arvojen kannattajia kohtaan. Tällainen ehdokas voisi löytyä vaikka jonkin järjestön tai ryhmän piiristä.

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 11°-19° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies).

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt uudistuminen, syvälliset muutokset sekä transformaatio ja seksuaalisuus.

Uusikuu Skorpionin merkissä 15°11 keskiviikkona 07.11. klo 18:02 EET*.


* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).