Skip to main content

Täysikuu Härän merkissä 24.10.2018

By 23.10.2018Astrologia

Lokakuussa Täysikuu muodostuu keskiviikkona 24.10. Härän merkissä 1°12. Härän merkissä vaikuttava Kuu tekee tarkkaa oppositiota Skorpionin merkissä vaikuttavaan Aurinkoon. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia. Härkä-Skorpioni -akselilla on kyse ”minun” ja ”sinun” välisestä tasapainosta. Mukavuudenhaluisen Härän turvallisuusorientoitunut ja harkitseva energia nauttii yksinkertaisesta ja kauniista. Vastakohtaisesti uskaliaan Skorpionin uudistushaluinen ja radikaali energia sukeltaa riskiä kaihtamatta tuntemattomiin syvyyksiin. Tämä Täysikuu keskittyy pysyvyyden ja muutoksen sekä keräämisen ja jakamisen väliseen tasapainoon.


Täydenkuun aikaan Härän merkissä vaikuttava Uranus tekee 1° tarkkaa yhtymää Kuulle. Samaan aikaan Skorpionin merkissä perääntyvä Venus säteilee 3° tarkassa oppositiossa Kuulle. Tutusta ja turvallisesta kiinni pitävä Härkä-Kuu energisoituu voimakkaan uudistuksellisella Uranuksen energialla. Tämä vaikuttaa voimakkaasti tunne-elämään tuoden tunteiden ailahtelua, yllättäviä käänteitä ja odottamattomia kohtaamisia. Pitkään pinnan alla kyteneet ongelmat nousevat nyt pintaan. Tarve vapautua vanhoista toimintamalleista, jotka eivät enää parisuhteessa toimi, on suuri. Tämä avaa mahdollisuuksia oppia uusia tapoja ja kehittää omia vuorovaikutustaitoja. Myös Venuksen perääntymiseen liittyvä oma oivallus siitä, mitä rakkaus ja rakastaminen omassa elämässäsi merkitsevät, kristallisoituu todennäköisesti Täydenkuun aikaan. Kaikki tämä myllerrys tunne-elämän puolella saattaa saada sinut ajattelemaan, että parisuhteesi ei ehkä ole se kaikkein parhaiten sinulle toimiva. Ole kuitenkin rohkea ja kysy itseltäsi, mitä sinä voit tehdä korjataksesi parisuhteesi tilannetta?

Sinkut kokevat nyt todennäköisesti voimakasta tarvetta löytää uusi kumppani. Tämä saattaakin tulla odottamatta elämääsi. Mitä todennäköisemmin hän vaikuttaa jännittävältä ja yllätykselliseltä. Uranus-Venus-energian vaikutuksen alaisena tämä suhde voi olla epävakaa tai jäädä lyhyeksi. Uusi kumppanisi voi myös olla täysin erilainen kuin olet aiemmin ajatellut.

Täysikuu Härän merkissä aktivoi myös raha-asioissa yllättäviä käänteitä. Tämä pätee kumpaankin suuntaan. Voit siis osua jättipottiin, mutta samalla tavoin voit menettää suuria summia. Ole siis varovainen äläkä ota liian suuria riskejä.

Kaiken myllerryksen keskellä Kauriin merkissä vaikuttavan Saturnuksen 3° tarkka trini Kuulle tuo mukanaan kärsivällisyyttä sekä uskoa ja luottamusta huomiseen. Juurikin Saturnuksen trini Kuulle auttaa meitä näkemään odottamattomien käänteiden keskellä myös mahdollisuuksia ja tämän vuoksi yrittämään vielä kerran. Talousasioissa tämä voi olla jokin uusi tilaisuus, joka ei ole ennen tullut mieleen. Parisuhteissa epävarmuuden tunteiden keskeltä nousee halu sitoutua ja luottaa yhteiseen tulevaisuuteen. Ja sinkut voivat todellakin kohdata ”sen oikean”.

Haastavinta tämä Täysikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 27°-30° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris) ja 0°-5° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies).

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt henkinen ja materiaalinen vauraus, hedelmällisyys ja kasvu.

Täysikuu Härän merkissä 1°13 keskiviikkona 24.10. klo 19:45 EET*.


* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).