Skip to main content

Uusikuu Ravussa 24.04.2017

By 22.06.2017Astrologia
Uusikuu muodostuu lauantaina 24.04. Ravun merkissä 02°47. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisa aika aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus.


Uusikuu Ravussa on otollista aikaa keskittyä koti- ja perhe-elämään sekä turvallisuuden tunnetta luoviin asioihin. Tunteikas Rapu nauttii kodin turvallisen lämpimästä ilmapiiristä ja Rapu onkin hurmiossaan, jos hän saa jakaa tämän lähimmäistensä kanssa. Moni suomalainen pääseekin nyt aloittamaan kesälomansa ja nauttimaan juurikin tästä yksityisyydestä omalla tai vuokratulla mökillään.

Merkurius tekee 3° tarkkaa yhtymää Aurinko-Kuulle, joten tämä energia kannattaa käyttää nyt tunteiden ilmaisuun. Merkuriuksen yhtymä helpottaa tunteista puhumista ja voit jopa tuntea normaalia suurempaa tarvetta selvittää omaa ja kumppanisi tunne-elämää. Tämä pätee myös kaikkiin muihin läheisiin ihmissuhteisiin. Merkurius energisoituu nyt hyvällä tavalla Uudenkuun säteilystä, joten nyt saat vaivatta hoidettua läpikäymättömät paperityöt ja vastattua vastaamatta jääneisiin viesteihin.

Uudenkuun aikaan Kauriissa vaikuttava Pluto tekee tarkkaa triniä Härässä vaikuttavaan Venukseen. Rakkaus on nyt vahvaa ja intohimoista. Tämä aika luo uskoa ja luottamusta rakkauteen ja sen muuntautumiskykyyn. Nyt on hyvä aika työstää parisuhteen ongelmia. Romantiikkaa on tarjolla myös sinkuille. Nyt alkavat parisuhteet leimaantuvat voimakkaan vetovoiman tunteella. Tämä aspekti vaikuttaa positiivisesti talous- ja raha-asioihin.

Samaan aikaan Ravun merkissä vaikuttava Mars tekee 2° tarkkaa triniä Kalojen merkissä vaikuttavaan Neptunukseen. Tämä aktivoi aistillisuutta ja luovuutta. Rytmikäs tanssi ja musiikki innostaa, eritoten taiteiden parissa työskentelevät hyötyvät tästä energiasta. Voit myös kokea normaalia suurempaa tarvetta meditoida ja keskittyä henkiseen kehittymiseen.
Vaa’an merkissä vaikuttava Jupiter värjää Marsin energiaa tekemällä 1° tarkkaa neliötä. Energiataso on nyt korkealla. Halu ottaa riskejä lisääntyy, mutta malta innostuksestasi huolimatta harkita siirtojasi.

Tämän Uudenkuun energia luo hyvän pohjan juhannuksen romanttisille hetkille. Parisuhteessa olevat pääsevät nauttimaan lisääntyneen yhteenkuuluvuuden tunteesta ja sinkuilla on hyvät mahdollisuudet kohdata uusi kumppani.

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 29°-30° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat) ja 0°-07° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris).

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt koti, perhe, turvallisuuden tunne, yhteenkuuluvuus ja juuret.

Uusikuu Ravussa 02°47 lauantaina 24.06. klo 05:31 EET/EEST*.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).