Skip to main content

Täysikuu Jousimiehessä 09.06.2017

By 08.06.2017Astrologia
Perjantaina 09.06. taivaalla muodostuu Täysikuu 18°53 Jousimiehen merkissä. Kaksosen merkissä vaikuttava Aurinko tekee tarkkaa oppositiota Jousimiehen merkissä vaikuttavaan Kuuhun. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia. Kaksonen-Jousimies-akselilla on kyse loogisuuden ja intuition välisestä tasapainosta. Kaksosen vuorovaikutteinen energia keskittyy lähiympäristöön, kun taas Jousimiehen laajakatseinen energia kutsuu meitä tarkkailemaan tilannetta suuremmassa mittakaavassa. Tämä Täysikuu luo katseen tapaamme kommunikoida sekä kykyymme heittäytyä seikkailuun.

Kaloissa vaikuttava Neptunus tekee 4° tarkkaa neliötä Kuu-Aurinko-akselille tuoden mukanaan hämmennystä. Yritä nyt parhaasi mukaan välttää väärinymmärryksiä tarkistamalla kuulemaasi ja varmista myös, että sinä olet tullut ymmärretyksi haluamallasi tavalla. Tämä neliö voi ilmaantua myös haluna muuttaa ja perua viimeaikaisia suunnitelmia. Neptunuksen neliön aikana tilanteen realistinen arviointi ei ole paras mahdollinen, joten lopulliset päätökset kannattaa siirtää myöhempään ajankohtaan. Tämän lisäksi perääntyvä Saturnus tekee 6° väljää yhtymää Kuuhun viitaten haasteisiin ja tiedon – ainakin osittaiseen – puutteeseen. Saturnuksen jarruttava energia Kuun lähtettyvillä voi ilmentyä myös epävarmuutena ja arkuutena reagoida. Kaikesta hankaluudesta ja takkuilusta huolimatta Jupiter tekee samaan aikaan 5° väljää sekstiiliä/triniä Kuu-Aurinko-akselille voimistaen Jousimiehen optimistista energiaa ja lisäten luottamusta oikeudenmukaiseen ratkaisuun. Nyt ei kuitenkaan kannata hätäillä vaan tarkistaa ja varmistaa ennen päätösten tekoa – mieluiten jopa tuplasti.

Täydenkuun aikaan Härässä vaikuttava Venus tekee tarkkaa sekstiiliä Ravun merkissä vaikuttavaan Marsiin. Tämä näkyy mukavana virtaavana energiana läheisissä ihmissuhteissa kuten myös talousasioissa. Ravun energialla värjäytyvä Mars ei ole kovin aktiivinen ja toiminnallinen. Siksi nyt on hyvä antautua nauttimaan tästä kauniista Venuksen ja Marsin välisestä harmoniasta. Just go with the flow!

Haastavinta tämä Täysikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 15°-23° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat).

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt matkustaminen, oppiminen, tietoisuus, oikeus, uskonnolliset ja filosofiset teemat.

Täysikuu Jousimiehen merkissä 18°53 perjantaina 09.06. klo 16:09 EET/EEST*.
* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).