Skip to main content

Uusikuu Kaksosissa 25.05.2017

By 24.05.2017Astrologia
Uusikuu muodostuu torstaina 25.05. Kaksosissa 04°46. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisa aika aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus.


Uusikuu Kaksosissa kutsuu meitä nauttimaan elämän monimuotoisuudesta ja vaihteluista. Kontaktinhaluinen Kaksonen haluaa olla yhteydessä ympäristöönsä ja kommunikoida, avartaa tietoaan ja nähdä asiat eri kulmista. Tämä onkin nyt erittäin otollinen aika kirjoittaa ja puhua, etsiä ja jakaa tietoa sekä ideoida muutoksia. Käytä tämä keväinen innostus hyödyksesi, ole vuorovaikutuksessa ja huomaa, miten paljon rikkautta ja kauneutta ympärilläsi on. Joskus pitää vain muuttaa omaa tapaa tarkastella tilannetta eli mieti, onko lasisi puoliksi tyhjä vai puoliksi täynnä. Kaksoselle se on enimmäkseen puoliksi täynnä.

Uudenkuun aikaan Kauriissa vaikuttava Pluto tekee tarkkaa neliötä Oinaassa vaikuttavaan Venukseen sekoittaen rakkauselämän pakkaa ja vaikuttaen haastavasti raha-asioihin. Pluton haasteisiin liittyy usein vallankäyttö, kontrolli ja manipulaatio. Niinpä nyt kannattaa kiinnittää huomiota pinnan alta pulppuaviin rajoittaviin käytösmalleihin ja yrittää selvittää mistä ne kumpuavat. Voiko kyse olla epävarmuudesta? Onko sinulla tai kumppanillasi parisuhteessa riittämättömyyden tunne? Ei-rakastettu tunne?  Pluton neliö Venukseen nostaa nämä möröt pinnalle ja antaa siten myös mahdollisuuden käsitellä niitä.
Pluton neliö on sen tuhoisan laadun vuoksi astrologiassa yksi eniten pelkoa herättävistä konstellaatioista. Sen ohitukset vaikuttavat usein dramaattisilta ja kivuliailta, mutta Pluto vahvistaa – usein kivun kautta – vakaalla pohjalla seisovaa ja ottaa pois sen, millä ei ole jatkumoa.
Myös hyvällä pohjalla olevat parisuhteet kokevat tämän kuvion myötä suhteen laatua kohentavan muutoksen.

Saturnus tekee Jousimiehestä 2° tarkkaa oppositiota Kaksosissa vaikuttava Marsiin hidastaen hulvatonta etenemistä. Saturnus tuo mukanaan aikaisempien erehdysten kautta opittua harkintaa ja varovaisuutta. Tämä voi ilmentyä myös etenemisen ja jarrutuksen jatkuvana vaihteluna: kaksi askelta eteen ja yksi taakse. Liikehdinnän laatu on nyt pyrähdyksellistä.

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 01°-08° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat).

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt vuorovaikutus, oppiminen, kirjoittaminen, PR ja lähiympäristö.

Uusikuu Kaksosissa 04°47 torstaina 25.05. klo 22:44 EET/EEST*.
* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).