Skip to main content

Täysikuu Skorpionin merkissä 11.05.2017

By 10.05.2017Astrologia
Torstaina 11.05. taivaalla muodostuu Täysikuu 20°24 Skorpionin merkissä. Härän merkissä vaikuttava Aurinko tekee tarkkaa oppositiota Skorpionin merkissä vaikuttavaan Kuuhun. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia. Härkä-Skorpioni-akselilla on kyse ”minun” ja ”meidän” välisestä tasapainosta. Härän energia on turvallisuusorientoitunut ja se vaalii omaansa, kun taas Skorpionin intensiivisen transformatiivinen energia symbolisoi jaettuja resursseja. Tämä Täysikuu luo katseen oman ja yhteisten voimavarojen väliseen tasapainoon.


Kauriin merkissä vaikuttava Pluto tekee 1° tarkkaa sekstiiliä/triniä Kuu-Aurinko-akselille voimistaen luottamusta omiin kykyihin ja mahdollisuuksiin. Näin Pluto voimistaa Skorpionin energiaa entisestään. Alitajunnasta kumpuavien tunteiden pitäisi olla nyt helppo tunnistaa ja niiden käsittely melko sujuvaa. Siitä huolimatta kyseessä on syvästi vaikuttavasta ja vapauttavasta kokemuksesta, jonka jälkeen voit tuntea itsesi uudelleen syntyneeksi. Syntymäkarttasi paljastaa, mistä alueesta sinun kohdallasi on kyse.

Uranus tekee Oinaassa 1° tarkkaa yhtymää Merkuriukseen luvaten yllättäviä ja paljastavia puheryöppyjä. Yritä kuitenkin tarpeen mukaan hillitä kielesi. Muista myös, että puhekumppanillasi on samalla tavalla oikeus reagoida asioihin kuin sinullakin. Jousimiehen merkistä vaikuttavan perääntyvän Saturnuksen tarkka trini Merkuriukselle voi antaa sinulle tilanteen vaatimaa malttia. Se tukee myös mahdollisten lipsahdusten korjausta.

Saturnus tekee samanaikaisesti myös 1° tarkkaa neliötä Kaloissa vaikuttavaan Chironiin. Olet nyt kasvotusten haavoittuvaisuutesi kanssa, mahdollisesti jokin vanha sinua haavoittanut tapahtuma aktivoituu Saturnuksen kosketuksen kautta. Sinulla on nyt mahdollisuus käsitellä ja hoitaa tätä haavaa. Vaikka se tuntuukin pahalta, tilanteen kohtaamalla teet ison askeleen kohti eheää ja voimaantunutta itseäsi. Saturnuksen neliö mahdollistaa toki myös katseen pois kääntämisen haavoittuvaisuuden kohdalla. Tämä tapa toimia voi tuntua nyt houkuttelevalta, mutta se ei loppupeleissä poista ongelmaa vaan siirtää sen käsittelyä tuonnemmaksi.

Haastavinta tämä Täysikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 17°-23° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies).

Täydenkuun rituaalin teemat ovat uudistuminen, syvälliset muutokset sekä transformaatio, seksuaalisuus.

Täysikuu Skorpionin merkissä 20°25 torstaina 11.05. klo 00:42 EET/EEST*.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).