Skip to main content

Uusikuu Härän merkissä 26.04.

By 25.04.2017Astrologia
Uusikuu muodostuu 06°27 Härän merkissä keskiviikkona 26.04. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisa aika aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus.


Uusikuu Härässä kutsuu meitä nauttimaan elämän iloista, luonnon kauneudesta, hyvästä ruuasta ja seurasta. Neptunuksen väljä sekstiili vahvistaa Härän aistikkuutta ja auttaa näkemään kauneuden ympärillämme. Härän merkissä huomio kiinnittyy taloudelliseen hyvinvointiin ja omiin voimavaroihin. Uusikuu antaa nyt oivallisen mahdollisuuden tarkistaa, onko kulkemasi suunta oikea ja tehdä tarvittavat muutokset. Vaikka taloudellisen turvallisuuden tunne onkin useasti yksi oleellisimmista asioista elämässä, nyt on myös hyvä kiinnittää huomiota omanarvontunteen kohottamiseen ja omien resurssien ylläpitämiseen.

Uudenkuun aikaan Merkurius tekee Oinaassa 1° tarkkaa yhtymää Uranukseen ja 1° tarkkaa triniä Jousimiehessä vaikuttavaan perääntyvään Saturnukseen. Uranus tuo ajatteluun tarvittavaa uudistuksellisuutta ja uskallusta, kun taas Saturnus pitää huolen käytännöllisyydestä. Uusien ideoiden kehittely onkin nyt vilkasta ja oivallukset ovat erittäin realistisia ja toimivia. Tartu siis nyt tilaisuuteen!

Venuksen 2° tarkka yhtymä Chroniin Kaloissa vaikuttaa Uudenkuun ilmapiiriin. Tätä yhtymää värittää perääntyvän Saturnuksen tekemä 2° tarkka neliö Venukseen. Venuksen ja Chironin yhtymä antaa mahdollisuuden parantaa haavoja, on kyse sitten rakkauselämässä koetuista pettymyksistä, hylätyksi tulemisesta tai omasta riittämättömyyden tunteesta. Muistutus tästä haavasta tulee nyt ulkopuolelta, mahdollisesti vanhemmalta, ”kokeneemmalta” henkilöltä, joka kuuluu menneisyyteesi. Tämä prosessi on hyvä käydä läpi, sillä sen parantava voima avaa sinulle portin uuteen olotilaan, jossa sinun ei tarvitse kantaa menneisyyden raskaita taakkoja harteillasi: ne jäävät muistoksi historiaasi, mutta eivät enää estä sinua elämästä omaa elämääsi.

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 03°-10° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies).

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt henkinen ja materiaalinen vauraus, hedelmällisyys ja kasvu.

Uusikuu Härän merkissä 06°27 keskiviikkona 26.04. klo 15:16 EET/EEST*.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).