Skip to main content

Aurinko Härän merkissä 20.04.-20.05.

By 22.04.2017Astrologia
Aurinko vaikuttaa Härän merkissä 20.04. ja 20.05. välisenä aikana. Oinaan impulsiivinen ja innostava aika on nyt ohi ja tilalle on tullut Härän harkitseva ja pitkäpintainen energia. Härkä on materialistinen ja omistushaluinen merkki, joka ymmärtää nauttia kaikilla aisteillaan. Härän aika on hyvä käyttää vankan jalustan rakentamiseen.

Heti Oinaasta Härän merkkiin siirtyessään Aurinko tekee tarkkaa yhtymää perääntyvään Merkuriukseen. Ajatus ja kommunikointi sujuu hyvin. Nyt on hyvä muistella menneitä ja ottaa niistä esimerkkiä tähän hetkeen.

Uusikuu muodostuu taivaalle Härän merkissä iltapäivällä 26.04. Siitä julkaisen erillisen tekstin ensi viikolla.

Toukokuun alussa, tarkemmin sanottuna 04.05., Aurinko tekee tarkkaa sekstiiliä Kaloissa vaikuttavaan Neptunukseen. Intuitio on nyt vahvaa ja aistit erittäin herkkinä. Jos mahdollista, nauti tämän päivän aikana taiteesta ja muista kauniista asioista. Vielä paremmin käytät tämän päivän energiaa hyväksesi, jos luot itse jotain uutta tai käytät sen henkisen polkusi kehittämiseen.

Samaan aikaan Vaa’an merkissä perääntyvä Jupiter tekee kvinkunssia Aurinkoon. Tämä aspekti on tarkka 05.05. Liioittelu ja yliampuminen uhkaavat olennaiseen keskittymistä. Nautinnon hurma yllyttää herkästi ylivetoon myös herkuttelun ja nautintoaineiden kohdalla. Krapula, ainakin moraalinen, on todennäköinen seuralainen seuraavien päivien aikana.

Kauriissa vaikuttavan Pluton tarkka trini Aurinkoon 09.05. tuo mukanaan lujaa tahdonvoimaa ja päättäväisyyttä. Nyt on suotuisa aika tehdä pysyviä muutoksia terveellisten elämäntapojen ja/tai uralla etenemisen suuntaan.

Toukokuun puolenvälin jälkeen, 17.05. Jousimiehen merkissä perääntyvä Saturnus tekee tarkkaa kvinkunssia Aurinkoon. Usko ja luottamus omiin kykyihin ja saavutuksiin on nyt vaikeaa. Vaikeuksien ja esteiden näkeminen on helpompaa kuin omien edistysaskelien arvostaminen ja itsensä kannustaminen. Myös mieleen muistuvat menneet epäonnistumiset heikentävät uskoa omiin saavutuksiin.

Juuri ennen siirtymistään Kaksosten merkkiin Aurinko tekee 18.05. tarkkaa sekstiiliä Kalojen merkissä vaikuttavaan Chironiin. Chironin energia vaikuttaa vahvistaen luottamusta sisäiseen parantavaan voimaan. Jos tarvetta, nyt on hyvä päivä käydä lääkärissä ja vastaanottaa erinäisiä hoitoja.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta.