Skip to main content

Täysikuu Vaa’an merkissä

By 11.04.2017Astrologia
Täysikuu muodostuu tänään 21°32 Vaa’an merkissä. Oinaan merkissä vaikuttava Aurinko tekee tarkkaa oppositiota Vaa’an merkissä vaikuttavaan Kuuhun. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia. Vaaka-Oinas-akselilla on kyse ”minun” ja ”sinun” välisestä tasapainosta. Oinaan energia keskittyy minään ja sen puolustamiseen, kun taas Vaa’an kompromissihaluinen energia vaalii me-henkeä. Tämä Täysikuu luo katseen parisuhdeteemaan ja sen toimivuuteen tai puuttumiseen.

Täydenkuun aikaan Vaa’assa vaikuttava Jupiter on 4° tarkassa yhtymässä Kuuhun, Oinaassa vaikuttava Uranus tekee 3° tarkkaa yhtymää Aurinkoon ja Kauriissa vaikuttava Pluto tekee 2° tarkkaa neliötä Aurinko-Kuu-akselille. Jupiterin positiivisuus lisää luottamusta ja optimismia. Mieliala on korkealla ja se heijastuu myös ihmissuhteisiin. Uranuksen oppositio Kuuhun tuo mukanaan mielen ailahtelua sekä impulsiivisuutta. Yritä suhtautua avoimin mielin mahdollisiin yllättäviin käänteisiin, ne voivat osoittautua pidemmän päälle onnen potkuiksi. Myönnettävä on, että Pluton neliö herkistää näkemään asiat negatiivisesti ja kasvattaa mustasukkaisuuden tunnetta. Koita kuitenkin välttää manipulointia ja kontrollointia.

Perääntyvä Venus tekee Täydenkuun aikaan 1° tarkkaa yhtymää Chironiin. Mieltä askarruttaa nykyisen ja/tai entisen parisuhteen kipupisteet. Myös oma ja kumppanin sitoutumisen vahvuus on nyt tarkkailun alla. Tässä samassa mainittakoon, että Venuksen perääntyvä liike päättyy lauantaina 15.04., jolloin se on saavuttanut 26°54 Kaloissa.

Haastavinta tämä Täysikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 19°-25° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris).

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt ihmissuhteet ja sopimukset sekä tasapainon löytäminen.
Täysikuu Vaa’an merkissä 21°32 tiistaina 11.04. klo 09:08 EET/EEST*.


* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).