Skip to main content

Uusikuu Ravun merkissä 29.06.2022

By 27.06.2022Astrologia

Keskiviikkona 29.06. Uusikuu muodostuu Ravun merkissä asteluvulla 07°23. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Uusikuu Ravun merkissä herättää miettimään, mistä tekijöistä turvallisuuden tunne omassa elämässämme muodostuu.

Uusikuu Ravun merkissä 29.06.2022

Kun Uusikuu muodostuu Ravun merkissä on aika kiinnittää huomiota tunteisiin. Suomessa kesälomakausi on alkanut ja monet viettävät juuri nyt paljon aikaa perheen piirissä. Kotoisuus, kenties myös lapsuuden kodin ympäristö, tuntuu entistä tärkeämmältä. On aika aktivoida kotiin tai mökkiin liittyvät projektit. Kuun ollessa nyt omassa merkissään Ravulle ominainen hoivavietti ja huolenpito korostuvat nyt Uudenkuun aikaan. Kesäpuutarhan hoitaminen ja sieltä oman sadon korjaaminen, lopulta perheelle ruuaksi valmistaminen on juurikin Ravulle tyypillistä hoivaamista. Monien kohdalla kesän ruokapöydän antimet herättävät muistelemaan lapsuuden kesiä. Uudenkuun aikaan on hyvä tehdä tarpeellisia muutoksia, jotka sopivat kyseisen merkin teemaan. Ravun aikaan muutokset voisivat liittyä perhe-elämään, perheen sisäisiin sidoksiin ja niiden kehittämiseen tai oman turvallisuuden rakentamiseen.

Uudenkuun aspektit

Uudenkuun aikaan Oinaan merkissä vaikuttava Jupiter tekee tarkkaa neliötä Aurinko-Kuulle. Ensisilmäyksellä Jupiterin kosketus tuo optimismia, onnea ja kasvattaa itseluottamusta. Jupiterilla on laajentava vaikutus, joten nyt on hyvä varoa ylisuorittamista ja yliampumista. Liian hätäinen, yltiöpositiivinen tai muuten väärin arvioitu startti voi johtaa turhiin hankaluuksiin tai tuottaa muuten pettymystä.

Muut vaikuttavat aspektit

Juuri päivää ennen Uudenkuun muodostumista Oinaan merkissä vaikuttavan Marsin ja Vesimiehen merkissä vaikuttavan Saturnuksen välillä on muodostunut tarkka sekstiili. Uudenkuun aikaan tämä sekstiili on vielä 1° tarkka, mutta jo loittonemassa. Tämä on hyvää aikaa edetä suunnitelmallisesti ja systemaattisesti. Kärsivällisyys ja kunnianhimo auttavat tavoitteiden saavuttamisessa, joten pitkän tähtäimen projektit hyötyvät erittäin paljon tästä aspektista. Tätä kannustavaa ilmapiiriä kannattaa hyödyntää myös parisuhteen arjessa.

Jupiter energisoi Kaksosen merkissä vaikuttavaa Venusta tarkassa sekstiilissä tuoden mukanaan innostusta ja leikkisyyttä. Tämä sosiaalisesti aktivoiva aspekti suosii uusiin ihmisiin tutustumista. Parisuhteessa on helppo löytää romanttisia hetkiä ja tarve antaa kumppanille jotain kaunista, lahja tai vaikka kauniita sanoja, aktivoituu tämän aspektin myötä. Sinkuilla on nyt hyvä mahdollisuus löytää uusi kumppani, sillä Jupiterin sekstiili Venukselle luo positiivisen ja avomielisen pohjan uusille tuttavuuksille. Tämä aspekti suosii myös taloudellisia investointeja.

Oinaan merkissä vaikuttava Mars lähestyy Kauriin merkissä vaikuttavaa Plutoa 2° tarkassa neliössä. Marsin ja Pluton neliö tarkentuu Uudenkuun jälkeisenä lauantaina. Tarve kontrolloida tai jopa manipuloida tilannetta kasvaa tämän aspektin myötä. Vältä siis joutumista valtataistelujen tai muiden vastakkainasettelujen keskelle, sillä tilanne voi eskaloitua todella herkästi. Parisuhteessa mustasukkaisuus voi yllättäen synkentää ilmapiiriä. Pluto neliö Mars varoittaa myös aggressiivisuudesta. Vältä siis provosoimista, sillä sen seuraukset voivat olla tuhoisat.

Uudenkuun vaikutusalueet ja rituaalit

Voimakkaimmin tämä Uusikuu vaikuttaa kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 03°-11° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris). Uusikuu Kaksosen merkissä aktivoi 24.-31.03. syntyneen Oinaan kartalla kotiin liittyvät teemat, 25.06.-02.07. syntyneen Ravun kartalla egoon ja itseilmaisuun liittyvät teemat, 26.09.-03.10. syntyneen Vaa’an kartalla työteeman ja 25.12.-01.01. syntyneen Kauriin kartalla parisuhdeteeman.

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt koti, perhe, turvallisuuden tunne, yhteenkuuluvuus ja juuret.

Uusikuu Ravun merkissä 07°23 keskiviikkona 29.06. klo 05:52 EET/EEST*.

Edellinen kuunvaihe: Täysikuu Jousimiehen merkissä 14.06.2022

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).

Join the discussion One Comment