Skip to main content

Uusikuu Ravun merkissä 20.07.2020

By 17.07.2020Astrologia

Maanantaina 20.07. Uusikuu muodostuu Ravun merkissä 28°27. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Uusikuu Ravun merkissä kiinnittää huomiomme henkilökohtaisiin tavoitteisiin.

Uusikuu Ravun merkissä 20.07.2020

Intuitiivinen ja turvallisuudenhakuinen Rapu hakeutuu mielellään hänelle entuudestaan tuttujen ihmisten läheisyyteen, sillä nämä ihmiset tekevät Ravun olon kotoisaksi. Tämä olotila on Ravun energialle parasta mahdollista. Voimakkaasti auttamiseen orientoituvana merkkinä Rapu huolehtii mielellään muiden hyvinvoinnista ja tarjoaa suojapaikan suojelua tarvitseville. Uudenkuun muodostuessa Ravun merkissä meitä kehotetaan huomaamaan ympärillämme suojelua tarvitsevat, mutta myös ymmärtämään mitä itse tarvitsemme tunteaksemme olomme turvalliseksi. Nyt on aika kääntää katse kodin, perheen ja tunteiden suuntaan.

Kauriin merkissä vaikuttava perääntyvä Saturnus tekee tarkkaa oppositiota Aurinko-Kuu –yhtymälle vaikeuttaen omien tunteiden tunnistamista sekä tunteiden viestittämistä ja niiden vastaanottamista. Pidättyväisyys tulkitaan kylmyydeksi ja etäisyydeksi. Tämä herättää vastavuoroisesti yksinäisyyden tunnetta. Saturnuksen oppositio Kuulle nostattaa pinnalle myöskin pelkoja torjutuksi tulemisesta ja riittämättömyyden tunteesta.

Niin ikään Kauriin merkissä vaikuttavan Pluton 5° tarkkaa oppositio Uudenkuun energialle nostattaa pinnan alla piilevää kriisiä jatkuvassa jännitystilassa kamppailevissa parisuhteissa. Jos olet juuri aloittamassa uutta parisuhdetta, ole tarkkaavainen sinun ja kumppanisi välisen dynamiikan suhteen. Terveessä parisuhteessa ei pitäisi olla minkäänlaisia valtataisteluja. Pluton ja Saturnuksen haastavat aspektit Aurinko-Kuulle nostavat ihmissuhteiden epäkohdat pinnalle. Nyt on aika selvittää ne ja sen jälkeen katsoa, onko suhteella vielä tulevaisuutta vai ei. Kriisien tarkoitus on ennen kaikkea uudistaa puhdistamalla energioita turhista rasitteista.

Oinaan merkissä vaikuttavan Marsin ja Kaksosen merkissä vaikuttavan Venuksen 3° tarkka sekstiili lupaa Uudenkuun aikaan mielenkiintoisia kohtaamisia ja romanttisia hetkiä. Tämä energia takaa sen, että teidän on helppo nauttia toistenne seurasta. Solmunsa selvittäneet pariskunnat voivat myös löytää syyn aloittaa uudelleen – tällä kertaa virheistä oppineena paremmalla menestyksellä.

Voimakkaimmin tämä Uusikuu vaikuttaa kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 24°-30° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris) ja 00°-02° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies). Uusikuu tekee nyt yhtymää 16.-24.07. Ravun ja Leijonan merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden egoon ja itsetuntoon liittyvät teemat, neliötä 13.-22.04. Oinaan ja Härän merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja ja 17.-25.10. Vaa’an ja Skorpionin merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden työteeman sekä oppositiota 14.-21.01. Kauriin ja  Vesimiehen merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt koti, perhe, turvallisuuden tunne, yhteenkuuluvuus ja juuret.

Uusikuu Ravun merkissä 28°27 maanantaina 20.07. klo 20:33 EET/EEST*.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).