Skip to main content

Uusikuu Oinaan merkissä 24.03.2020

By 22.03.2020Astrologia

Tiistaina 23.03. Uusikuu muodostuu Oinaan merkissä 04°12. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Uusikuu Oinaan merkissä korostaa toiminnallisuuden merkitystä.

Uusikuu Oinaan merkissä 24.03.2020

Itsevarma ja rohkea Oinas keskittää energiansa henkilökohtaisten tavoitteiden edistämiseen. Oinas on kekseliäs ja aloitekykyinen. Nyt on aika toimia juurikin näitä Oinaan positiivisia ominaisuuksia hyväksi käyttäen. Koronaepidemian rajoittaessa normaalia arkista toimintaa meidän pitääkin ymmärtää löytää innovatiivisesti uusia mahdollisuuksia aktivoida mieltämme ja kanavoida toimintamme uudenlaisiin muotoihin. Tästä hyvä esimerkki on mm. teattereiden näytösten ja musiikkiesitysten striimaukset. Oinas voi olla myös erittäin itsepäinen ja kärsimätön. Jääräpäisesti sellaisista ideoista, jotka Koronan vuoksi ovat nyt mahdottomia, kiinnipitäminen johtaa vain tarpeettomaan turhautumiseen. Annetaan siis Oinaan pioneerisen innostavan energian vaikuttaa ja viedä meitä uusiin mahdollisuuksiin.

Uusikuu tekee 1° tarkkaa yhtymää Chironiin. Chironin yhtymä kertoo sisältä tulevasta parantavasta voimasta. Nyt meidän kaikkien pitää katsoa tarkkaan mitä teemme ja miten toimimme. Jokaisella yksilöllä on mahdollisuus vaikuttaa omalla toiminnallaan pandemian etenemiseen. Chiron yhdistetään myös kipuun ja syyllisyyden tunteeseen. Juurikin meidän kaikkien omat tekemiset tai tekemättä jättämiset voivat pelastaa monia henkiä. Chironin yhtymä Aurinko – Kuulle voimistaa empatian tunnetta ja ymmärrystä. Voimme jakaa ympärillemme parannusta puhumalla ja kuuntelemalla. Tämä on ennen kaikkea tärkeää ollessamme yhteydessä riskiryhmiin kuuluviin kanssaihmisiin. Kun olemme heidän kanssaan puhelinyhteydessä, voimme huomata näiden keskustelujen aktivoivan meissä ajatuksia, jotka parhaimmassa tapauksessa voivat vaikuttaa meihin itseemme parantavasti. Läsnäolo on mahdollista myös etäisyydestä.

Rapu–Kauris –akselilla vaikuttavat Kuunsolmut tekevät  1° tarkkaa neliötä Aurinko-Kuu –yhtymälle. Tämä symbolisoi karmallista tienhaaraa. Omaa toimintaa pitää nyt tarkastella kriittisesti. Toiminnan esteillä on merkitys. Meidän on maailmanlaajuisesti ymmärrettävä uudistua. Tämä uudistuminen lähtee myös yksilön tasolta. Meidän jokaisen pitää tehdä kipeältä tuntuvia päätöksiä. Vanhasta luopuminen antaa tilaa uudelle.

Vesimiehen merkissä vaikuttava Saturnus tekee 4° tarkkaa sekstiiliä Uudenkuun yhtymään. Samaan aikaan Saturnus vaikuttaa Pluton kanssa Marsin energiaan. Pluto-Saturnus-Mars tuo mukanaan turhautumista, mutta Saturnuksen sekstiili Uudenkuun yhtymään auttaa meitä sietämään eristyksessä oloa. Saturnuksen sekstiili helpottaa käytännöllisiin toimiin keskittymistä. Myös vastuuntuntoisuus kasvaa tässä ajassa.

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 00°-08° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris). Uusikuu tekee nyt yhtymää 20.-28.03. Oinaan merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden egoon ja itsetuntoon liittyvät teemat, neliötä 21.-29.12. Kauriin merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja ja 21.-29.06. Ravun merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden työteeman sekä oppositiota 22.-30.09. Vaa’an merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt tahdonvoima, energiataso ja elinvoima, johtajuus ja aloitekyky.

Uusikuu Oinaan merkissä 04°12 tiistaina 24.03. klo 11:28 EET/EEST*.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).