Skip to main content

Täysikuu Neitsyen merkissä 09.03.2020

By 06.03.2020Astrologia

Maanantaina 09.03. Täysikuu muodostuu Neitsyen merkissä 19°37. Neitsyen merkissä vaikuttava Kuu tekee tarkkaa oppositiota Kalojen merkissä vaikuttavaan Aurinkoon. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia. Neitsyt-Kalat –akselilla kyse on arjessa toimivan käytännöllisyyden sekä luovuudelle omistautuvan idealismin välisestä tasapainosta. Neitsyen energia keskittyy kehon hyvinvointiin ja terveyden ylläpitämiseen. Yksityiskohtia myöten Neitsyt organisoi arjen toimet optimaalisen tehokkaiksi. Epäkäytännöllinen Kalat unelmoi universaalisesta rakkaudesta. Vaistoonsa luottavana hän keskittyy empaattisesti vastaanottamaan ympäristönsä energioita. Täysikuu Neitsyen merkissä korostaa psyykkisen ja fyysisen terveyden vuorovaikutusta. Niin kuin pitkään jatkunut stressi aiheuttaa kehon reagointia eskaloituen toisinaan fyysisiin sairauksiin, samoin myös kehon epätasapaino ja sairaus heijastuu henkiseen hyvinvointiin ja aiheuttaa masennusta ja ahdistusta. Tämä Täysikuu keskittyy järjestyksen ja epäjärjestyksen sekä loogisen päättelyn ja intuition väliseen tasapainoon. Täydenkuun energia vaatii aina keskittymään oppositioakselin kumpaankin ääripäähän. Yhden akselinpään suosiminen toisen hinnalla ei ole pitkään toimiva vaihtoehto.

Täysikuu Neitsyen merkissä 09.03.2020

Kalojen merkissä vaikuttava Neptunus tekee 1° oppositiota Kuulle. Tämä aspekti tuo mukanaan levottomuutta ja tunteiden hämmennystä. Myös huijatuksi tuleminen on mahdollista. Nyt kun Koronavirus herättää voimakkaita tunteita maailmanlaajuisesti, Neptunuksen oppositio Kuulle symbolisoi tätä epätietoisuuden herättämää pelonsekaista tunneskaalaa. Tärkeää on yrittää olla lietsomatta paniikkia ja kiinnittää huomiota juurikin faktoihin ja niiden oikein ymmärtämiseen.

Kauriin merkissä vaikuttava Jupiter tekee 2° triniä Kuulle. Tämä lisää toivoa sekä uskoa ja luottamusta hyvään positiiviseen muutokseen. Jupiterin rohkaiseva aspekti Kuulle auttaa selviytymään Neptunuksen herättämien pelon tunteiden ja epäluulon pyörteistä. Merkuriuksen perääntymisen päätyttyä Auringon ja Kuun tarkan opposition jälkeen voimme odottaa laajempaa tietoisuutta lisäävää selvitystä Koronaviruksesta.

Parisuhteissa Neptunuksen oppositio Kuulle herättää tunteiden herkkyyttä. Voit huomata omien tunteittesi hämmentävän itseäsi ja kumppanisi ymmärtävän tunnereaktiosi väärin. Toisaalta tämä oppositio herkistää sinutkin toisten tunteiden väärin lukemiseen. Varsinkin uuden kumppanin kohdalla vaarana on sokeutua tämän epäsuosiollisten piirteiden kohdalla. Älä kuitenkaan liioittele varovaisuutta. Omat pelot voivat nyt herkästi vaikuttaa negatiivisesti tilanteiden arvioinnissa.

Jupiterin ja Neptunuksen sekstiili lisää harmoniaa ja hyvää mieltä. Näiden energioiden vaikutuksen aikana on suotuisaa keskittyä luovuuteen sekä mielen vahvistamiseen esim. meditoimalla tai voimaannuttavien mielikuvamatkojen avulla. Henkisen kasvun tie ei vaadi materiasta luopumista eikä askeesissa elämistä. Päinvastoin, puhdas itseetön aie ja rehellisyys henkisen maailmankatsomuksen alkulähteenä kasvattaa oman menestymisen mahdollisuutta.

Haastavinta tämä Täysikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 16°-24° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat). Täysikuu Neitsyen merkissä tekee yhtymää 08.-16.09. syntyneen Neitsyen Auringolle aktivoiden egoon liittyvät teemat, neliötä 06.-14.06. syntyneen Kaksosen Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja sekä 07.-15.12. syntyneen Jousimiehen Auringolle aktivoiden työteeman ja oppositiota 06.-14.03. syntyneen Kalojen Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt työ, terveys ja sadonkorjuu (myös kuvainnollisessa merkityksessä).

Täysikuu Neitsyen merkissä 19°37 maanantaina 09.03. klo 19:48 EET/EEST *.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).