Skip to main content

Uusikuu Kalojen merkissä 23.02.2020

By 19.02.2020Astrologia

Sunnuntaina 23.02. Uusikuu muodostuu Kalojen merkissä 04°29. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Uusikuu Kalojen merkissä korostaa epäitsekkyyden ja empatian merkitystä.

Uusikuu Kalojen merkissä 23.02.2020

Intuitiivinen ja sopeutuvainen Kalat keskittää energiansa henkiseen kehittymiseen. Vastapalvelua odottamatta hän auttaa hädässä olevia. Uusikuu Kalojen merkissä herättää mielikuvituksen ja luovuuden energiat, joita voimme nyt hyödyntää toiminnassamme. Uskalla haaveilla ja jaa haaveesi muiden kanssa. Tämä vaikuttaa positiivisesti tärkeiden muutosten etenemiseen.

Uusikuu tekee tarkkaa sekstiiliä Kauriin merkissä vaikuttavaan Marsiin ja 1° tarkkaa sekstiiliä Härän merkissä vaikuttavaan Uranukseen. Mars Kauriissa etenee sinnikkäästi ja määrätietoisesti. Tämä suosii niin fyysisen kuin henkisenkin projektin etenemistä. Suoraselkäinen asenne auttaa vaikeidenkin tehtävien hallinnassa. Uranuksen sekstiili tuo miellyttäviä – joskin yllätyksellisiä – käänteitä. Uudenlaisten energioiden kohtaaminen herättää uteliaisuutta ja huomaat innostuvasi muutosten mahdollisuudesta.

Sosiaalisuus ja yhdessä toimiminen tuottaa nyt entistä enemmän mielihyvää. Voit kohdata uudenlaisia ryhmiä ja innostua heidän toiminnastaan. Tunteiden ja toiminnan harmonia auttaa myös parisuhteessa olevia löytämään positiivista avoimuutta arjesta. Tämä Uusikuu suosii deittailua. Niinpä se herättää sinkuilla voimakasta kiinnostusta mahdollisia kumppaniehdokkaita kohtaan.

Uranuksen vaikutuksesta koet suurta tarvetta rikkoa omia rajoja. Koska Uranus vaikuttaa harmonisessa aspektissa niin Kuulle kuin Marsillekin, rajojen rikkominen koetaan nyt positiivisena muutoksena. Kyse ei siis ole kahleista irrottautumisesta, vaan uusien mahdollisuuksien vastaanottamisesta. Anna siis Uranuksen energian rohkaista itseäsi tekemään tarvittavia muutoksia omalla polullasi!

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 00°-08° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat). Uusikuu tekee nyt yhtymää 19.-27.02. Kalojen merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden egoon ja itsetuntoon liittyvät teemat, neliötä 21.-29.11. Jousimiehen merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja ja 20.-29.05. Kaksosen merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden työteeman sekä oppositiota 22.-31.08. Neitsyen merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt henkisyys ja henkinen kasvu, parantava energia, luovuus, mielikuvitus, hyväksyminen ja armo.

Uusikuu Kalojen merkissä 04°29 sunnuntaina 23.02. klo 17:32 EET/EEST*.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).