Skip to main content

Uusikuu Oinaan merkissä 16.04.2018

By 13.04.2018Astrologia

Huhtikuussa Uusikuu muodostuu maanantaina 16.04. Oinaan merkissä 26°02. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Uusikuu Oinaassa korostaa tarmokkuutta, innokkuutta ja rohkeutta. Uudenkuun energia suosii nyt uskaliasta aloitekykyä.

Uusikuu saa pontta Uranuksen 2° tarkasta yhtymästä luoden suotuisan pohjan positiiviselle uudelle alulle. Tämä energiaryöppy kannattaa käyttää nyt hyväksi niin elämäntavan muutosten kuin uusien projektien alullepanoonkin. Uranuksen yhtymä lisää tarvetta tehdä asioita toisin, omista tai ympäristön rutiineista poiketen. Välttääksesi Uranuksen mukana tuomaa levottomuutta on parempi ryhtyä itse toimeen kuin odottaa muutosten tapahtuvan itsestään. Pidä mielesi avoimena ja ole joustava, sillä uudistusten myötä tulet kohtaamaan odottamattomia ja – mitä todennäköisemmin – positiivisia yllätyksiä. Tämän Uudenkuun aikaan voit löytää itsesi myös sinulle ei-tyypillisten ihmisten seurassa.Samaan aikaan Pluto tekee Kauriin merkistä käsin 5° väljää neliötä Aurinko-Kuu –yhtymään varoittaen hätiköiden tehdyistä aloituksesta. Tämä haastava kulma voi muodostua tämän Uudenkuun kompastuskiveksi nostamalla pelon tunnetta ja siten estämällä positiivisen energian vaikutusta. Uranuksen yhtymän mukana tuoman positiivisen suhtautumisen tulevaan vaikuttanee kuitenkin voimakkaammin kuin Pluton väljä neliö. On silti hyvä käydä ainakin mielessään ”mitä jos” – ajatukset läpi.

Uudenkuun aikaan Härän merkissä vaikuttava Venus tekee 2° tarkkaa oppositiota Skorpionin merkissä vaikuttavaan Jupiteriin. Ympärillä olevat ärsykkeet vaikeuttavat oleelliseen keskittymistä. Samanaikainen Pluton 2° tarkka trini Kauriista Venukseen voimistaa intohimoa ja keskittymistä ympäröivään kauneuteen. Tämä on myös erittäin positiivista aikaa parisuhteessa. Sinkut voivat kokea oudolta vaikuttavaa, lähes maagista vetovoimaa uusiin tuttavuuksiin.

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 22°-30° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris).

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt tahdonvoima, energiataso ja elinvoima, johtajuus ja aloitekyky.

Uusikuu Oinaan merkissä 26°02 maanantaina 16.04. klo 04:57 EET*.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).