Skip to main content

Täysikuu 31.03.2018

By 30.03.2018Astrologia

Lauantaina 31.03. Täysikuu muodostuu Vaa’an merkissä 10°44. Tämä on toinen Täysikuu maaliskuun aikana, joten kyse on sinisestä kuusta. Oinaan merkissä vaikuttava Aurinko tekee tarkkaa oppositiota Vaa’an merkissä vaikuttavaan Kuuhun. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia. Oinas-Vaaka-akselilla on kyse”minän” ja ”sinän” välisestä tasapainosta. Suorasukainen Oinas-energia etenee urheasti taistellen pyrkien kerta kerran jälkeen voittamaan niin itsensä kuin muutkin. Diplomaattinen Vaaka-energia pyrkii kompromisien kautta ylläpitämään harmoniaa ja rauhaa. Täysikuu Vaa’an merkissä tasapainottelee omien ja muiden tarpeiden täyttymisen välillä.

Oinaan merkissä vaikuttava perääntyvä Merkurius tekee 2° tarkkaa oppositiota Kuuhun vaikeuttaen tunteiden ymmärtämistä. Silloin kun ei osaa määritellä tai kuvata omia tunteitaan, on myös vaikea puhua niistä ja jakaa niitä muiden kanssa. Myös muiden tunteiden ymmärtäminen on nyt vaikeaa.
Kauriin merkissä vaikuttava Mars tekee samaan aikaan 3° tarkkaa neliötä Aurinko-Kuu –akselille. Tämä energia tuo mukanaan turhautumista ja suuttumusta sekä reagoinnin tarvetta. Yritä purkaa tätä impulsiivista energiaa urheiluun tai muuhun fyysiseen tekemiseen ja näin välttää riidan yltymistä.
Niin ikään Kauriin merkissä vaikuttava Saturnus tekee 2° tarkkaa neliötä Aurinko-Kuu –akselille ja 1° tarkkaa yhtymää Marsille. Saturnuksen neliö Kuuhun synkistää mieltä ja vaikeuttaa tunteiden käsittelyä. Sinkut tuntevat olonsa entistä yksinäisemmäksi, menneet pettymykset kalvavat mieltä. Hyvässäkin parisuhteessa olevat voivat tuntea hetkellistä yksinäisyyttä ja tunteiden viilentymistä. Saturnuksen yhtymä Marsiin tuo mukanaan itsehillintäkykyä, mutta vältä silti kasaamasta itsellesi tunnetaakkaa. Mars-Saturnuksen neliö perääntyvään Merkuriukseen varoittaa sanasotaan lähtemisestä, siinä on vain hävijöitä. Tee jotain konkreettista fyysistä ja pura näin turhautuneisuuttasi.
Skorpionin merkissä vaikuttavan Jupiterin 1° tarkka sekstiili Kauriin merkissä vaikuttavaan Plutoon luo uskoa muutoksesta syntyvään menestykseen. Omien pelkojen ja murheiden kohtaaminen vapauttaa ja sen kautta voit löytää itsessäsi uutta positiivista voimaa.
Oinaan merkissä vaikuttava Uranus ja Härän merkissä vaikuttava Venus sulautuvat 3° tarkkaan yhtymään. Tämä yllätyksiä täynnä oleva energia tuntuu kevään raikkaalta ja herättää viimeisetkin talviunilta. Katso ympärillesi ja huomaa luonnon vähitellen virkoavan kevätauringon paisteessa. Ylläty vastaantulijan hymystä. Ja sinkut ovat tietenkin tämän energian vallitessa valppaina: uusi rakkaus voi odottaa sinua juuri nyt kulman takana!
Haastavinta tämä Täysikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 07°-15° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris).

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt ihmissuhteet ja sopimukset, tasapainon löytäminen.

Täysikuu Vaa’an merkissä 10°44 lauantaina 31.03. klo 15:36 EET*.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).
Hyvää pääsiäistä!