Skip to main content

Uusikuu Oinaan merkissä 05.04.2019

By 01.04.2019Astrologia

Perjantaina 05.04. Uusikuu muodostuu Oinaan merkissä 15°17. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Uusikuu Oinaan merkissä korostaa toiminnallisuuden ja aktiivisuuden merkitystä.

Kun Uusikuu muodostuu Oinaan merkissä, on aika toimia henkilökohtaisten tavoitteiden puolesta. Uskalla olla oinasmaisen rohkea ja kokeilla jotain uutta ja innostavaa. Oinaan positiivisen itsevarman ja urhean energian siivittämänä voit yllättää muiden lisäksi myös itsesi. Ole urhea ja uskallaudu seikkailuun, mutta vältä kuitenkin Oinaalle toisinaan niin tyypillistä jääräpäistä eteenpäin puskemista.


Vaikka Oinas onkin ennen kaikkea toiminnallinen merkki, nyt on hyvä aika tutkiskella myös omaa suhtautumista itseemme. Toimelias Oinas innostuu spontaanisti ja tätä energiaa hyödyntämällä voimme tehdä tärkeitä muutoksia elämässämme. Suunnitelmallisesti edeten niin pienet kuin suuretkin muutokset ovat nyt tavoitettavissa. Tämän astrologisen vuoden ensimmäinen Uusikuu on erittäin hedelmällinen uusien projektien aloittamiselle. Oinas toimii ennen kaikkea yrityksen ja erehdyksen periaatteella. Pyri nauttimaan tästä ajasta seikkailuna, jossa vaiston seuraaminen tai pienen riskin ottaminen voi parhaimmassa tapauksessa johtaa uskomattomien mahdollisuuksien avautumiseen.

Uusikuu värjäytyy Kauriin merkissä vaikuttavan Saturnuksen 5° tarkalla neliöllä. Tämä tuo mukanaan estoja ja varoituksia ympärillä vaikuttavilta tahoilta. Älä anna näiden hidasteiden latistaa innostustasi vaan pyri tarkistamaan yksityiskohdat, ne pienimmätkin, vielä kerran. Tämä ”kosmisen testin” tarkoitus on tehdä suorituksestasi entistä loistavampi.
Kalojen merkissä Neptunus tekee 1° tarkkaa yhtymää Merkuriukselle. Samaan aikaan Kauriin merkissä vaikuttavat Pluto ja Saturnus säteilevät Merkuriukselle kauniissa sekstiilissä tuoden pontta luovalle argumentoinnille. Anna mielikuvituksesi nyt lentää, ajattele laatikon ulkopuolelta ja ennen kaikkea luota intuitioon.

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 11°-19° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris). Uusikuu tekee nyt yhtymää Oinaan merkissä 31.03.-09.04. syntyneiden Auringolle aktivoiden egoon ja itsetuntoon liittyvät teemat, neliötä Ravun merkissä 03.-11.07.06. syntyneiden Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja ja Kauriin merkissä 01.-09.01. syntyneiden Auringolle aktivoiden työteeman sekä oppositiota Vaa’an merkissä 03.-11.10. syntyneiden Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt tahdonvoima, energiataso ja elinvoima, johtajuus ja aloitekyky.

Uusikuu Oinaan merkissä 15°17 perjantaina 05.04. klo 11:50 EET*.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).