Skip to main content

Uusikuu Oinaan merkissä 01.04.2022

By 30.03.2022Astrologia

Perjantaina 01.04. Uusikuu muodostuu Oinaan merkissä 11°31. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Uusikuu Oinaan merkissä kutsuu olemaan rohkea ja aloitteellinen.

Uusikuu Oinaan merkissä 01.04.2022

Kun Uusikuu muodostuu Oinaan merkissä huomaamme ympärillämme kevään merkkejä, luonto herää talviuniltaan ja voimme tunnistaa auringon lämmön ihollamme. Oinaalle tyypillisesti voimme aloittaa jotain uutta päättäväisin ja luottavaisin mielin, sillä juuri nyt löydämme itsessämme rohkeutta tarttua tilaisuuteen. Oinaan energisyydellä voimme tehdä tarvittavia muutoksia elämässämme. Voit havahtua kyseenalaistamaan itsessäsi jotain tapaa tai käyttäytymismallia. Halu muuttua ja herätä henkiin uudistuneena, parempana minänä, on nyt suuri.

Uudenkuun aspektit

Uudenkuun aikaan Merkurius tekee 2° tarkkaa yhtymää Aurinko-Kuulle. Kommunikointi ja mentaali työskentely on nyt voimakkaasti esillä. Ajatus on oinasmaisen suoraviivaista ja nopeaa. Nyt on helppo oppia ja omaksua uusia taitoja, joten Uudenkuun aika on hyvä käyttää määrätietoisesti energiaa kohdentaen. Kaikenlainen kanssakäyminen, niin kasvotusten kuin puhelimitse tai kirjoittaen, on nyt vilkasta ja nopeatahtista. Tilanne voi vaatia nopeita ratkaisuja ja jos jäät liian pitkäksi aikaa empimään, voit huomata mahdollisuuden menneen jo ohi. Ei kannata kuitenkaan jäädä surkuttelemaan menetettyä, vaan tarttua heti seuraavaan tilaisuuteen. Uusia näkymiä avautuu aivan varmasti, kunhan vain ymmärrät pitää silmäsi auki ja aktivoitua!

Asteroidi Chiron tekee Uudenkuun aikaan tarkkaa yhtymää Aurinko-Kuulle mahdollistaen parantavan energian vaikutuksen. Chiron voi myös ensisijaisesti tuoda esille parantumattomia haavoja. Näin käy, jos olet yrittänyt väkisin unohtaa haavoihin liittyvät tapahtumat etkä ole sallinut parannusprosessin käynnistymistä. Chironin esille nostamien haavojen on nyt tarkoitus parantua, joten voit tuntea kärsimäsi kivun ja tuskan uudelleen tai voit tuntea syyllisyyttä kivusta, jota olet muille aiheuttanut. Kaikki tämä on osa parannusprosessia. Ajatuksella on suuri voima, tässä ajassa se konkrettisoituu ehkä entistä selkeämmin. Käymällä läpi tapahtunutta, ajatuksissa, kenties myös kirjoittamalla, voit antaa anteeksi. Tässä auttaa anteeksianto- tai anteeksipyyntökirje. Tämä voi olla kirje, jonka lähetät universumille. Tärkeää on, että haluat antaa anteeksi tai aidosti pyydät anteeksi.

Muut vaikuttavat aspektit

Vesimiehen merkissä Saturnus tekee 2° tarkkaa yhtymää Marsille jarruttaen Oinaan toisinaan liian spontaania toimintaa. Voimme teorian tasolla ideoida monia erilaisia vaihtoehtoja, mutta ennen liikkeelle lähtöä on hyvä käyttää harkintaa ja katsoa tilannetta suuremmassa mittakaavassa. Saturnuksen yhtymä Marsille voi ilmaantua myös hidasteina tai muina turhauttavina haasteina. Silloin on vielä tarkoitus tarkentaa päämäärää tai edistymistapaa. Ei siis kannata viedä omaa palloa väkisin maaliin. Harkiten eteneminen tuottaa paremman lopputuloksen.

Uudenkuun vaikutusalueet ja rituaalit

Voimakkaimmin tämä Uusikuu vaikuttaa kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 08°-16° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris). Uusikuu tekee nyt yhtymää 29.03.-05.04. Oinaan merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden egoon ja itseilmaisuun liittyvät teemat, neliötä 30.12.-06.01. Kauriin merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja ja 30.06.-07.07. Ravun merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden työteeman sekä oppositiota 01.-08.10. Vaa’an merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt tahdonvoima, energiataso ja elinvoima, johtajuus ja aloitekyky.

Uusikuu Oinaan merkissä 11°31 perjantaina 01.04. klo 09:24 EET/EEST*.

Edellinen kuunvaihe: Täysikuu Neitsyen merkissä 18.03.2022

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).

Join the discussion One Comment