Skip to main content

Uusikuu Neitsyen merkissä 17.09.2020

By 14.09.2020Astrologia

Torstaina 17.09. Uusikuu muodostuu Neitsyen merkissä 25°01. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Uusikuu Neitsyen merkissä kiinnittää huomiomme tarvittaviin muutoksiin, joiden tarkoituksena on lisätä arkemme toimivuutta.

Uusikuu Neitsyen merkissä 17.09.2020

Uusikuu Neitsyen merkissä herättää meidät tarkastelemaan omaa terveyttämme. Pidämmekö me riittävästi huolta itsestämme? Voisimmeko lisätä arkeemme pieniä tai vähän suurempiakin tekoja, jotka lisäävät omaa hyvinvointiamme? Näitä tekoja voivat olla kaikki urheiluun ja kuntoiluun liittyvät harrastukset, myös huomaamatta tapahtuva hyötyliikunta kuten portaiden kävely hissillä ajamisen sijasta tai kauppaan kävely ja pyöräily autolla ajon sijaan. Voit kokea myöskin ruokailutapojen – tässä sekä ruuan laatu, määrä että ruokailuajat –uudistamisen itsellesi juuri nyt suotuisana vaihtoehtona. Kaiken tämän lisäksi arkisten rutiinien uudelleen organisointi sekä mielen rauhoittaminen esimerkiksi mindfulnessin tai meditoinnin avulla voi tuntua nyt erittäin houkuttelevalta. Ota itsellesi aikaa tutustua uusiin virtauksiin ja valitse juuri omaan temperamenttiin tai elämäntilanteeseen sopiva vaihtoehto. Kun perehdyt teemaan, huomaat, että erilaisia vaihtoehtoja löytyy monia. Uusikuu Neitsyen merkissä etsii nimenomaan käytännöllisyyttä, joten kannattaa testata uuden idean toimivuutta omassa arjessa ja jos se tuntuu liian vaativalta tai jäykältä, voit aina joko muunnella alkuperäistä ideaa tai yrittää jotain toista vaihtoehtoa. Neitsyen energia on täydellisyyttä tavoittelevaa. Siitä huolimatta voimme edetä pienin askelin ja huomata, että jokainen hyvä teko oman terveyden eteen tulee olemaa palkitsevaa.

Uudenkuun aspektit

Kalojen merkissä vaikuttava Neptunus tekee 6° tarkkaa oppositiota Aurinko-Kuu –yhtymälle. Tämä energia tuo mukanaan valinnan vaikeutta. Hyviä ja toimivia vaihtoehtoja on monia, haasteena on nyt löytää niistä juuri se oikea tähän hetkeen. Muistathan, vaikka tämän päivän valinnat osaltaan luovat pohjaa huomiselle, niiden tarkoitus on ennen kaikkea palvella tätä päivää. Kauriin merkissä vaikuttavan Saturnuksen tarkka trini ja niin ikään Kauriin merkissä vaikuttavan Pluton 3° tarkka trini tuovat mukanaan sinnikkyyttä etsiä ja löytää pitkän tähtäimen ratkaisuja läpimurtaviin muutoksiin.

Oinaan merkissä perääntyvä Mars tekee 2° tarkkaa kvinkunssia Aurinko-Kuu –yhtymälle luoden ristiriitaa aikomusten ja tekojen välille. Voit myös kokea, että omat tavoitteesi ja ympäristön toiminta eivät sovi yhteen. Tämän on vähintäinkin harmittavaa, ellei jopa ärsyttävää ja kiukkua nostattavaa. Vältä kuitenkin liian äkkinäistä ja/tai aggressiivista reagointia, niillä et saavuta mitään, mutta voit tuhota paljon. Kiukun noustessa pura se mieluiten fyysisiin harjoitteisiin.

Kauriin merkissä perääntyvän Saturnuksen ja Marsin 2° tarkka neliö haastaa kärsivällisyyttä entistä enemmän. Nyt ei kannata odottaa nopeaa etenemistä. Väkisin väännettynä huomaat vain vastustuksen lisääntyvän eikä näin suoritettu työ kanna juurikaan hedelmää. Turhautumisen hetkillä sisältä kuitenkin kumpuaa luottamus siitä, että hitaasti edeten muutos tulee olemaan pysyvämpää.

Uusikuu Neitsyen merkissä on loistavaa aikaa työstää pikkutarkkuutta vaativia asioita. Juuri nyt voit kokea muisti- ja tehtävälistat erittäin hyviksi apuvälineiksi. Mielihyvää koet taatusti, kun saat vedettyä tämän listan asioita kohta kohdalta jo suoritettuina yli.

Uudenkuun vaikutusalueet ja rituaalit

Voimakkaimmin tämä Uusikuu vaikuttaa kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 21°-29° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat). Uusikuu tekee nyt yhtymää 13.-21.09. Neitsyen merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden egoon ja itseilmaisuun liittyvät teemat, neliötä 12.-20.06. Kaksosen merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja ja 12.-20.12. Jousimiehen merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden työteeman sekä oppositiota 11.-19.03. Kalojen merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt työ, terveys ja sadonkorjuu (myös kuvainnollisessa merkityksessä).

Uusikuu Neitsyen merkissä 25°01 torstaina 17.09. klo 14:00 EET/EEST*.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).