Skip to main content

Uusikuu Neitsyen merkissä 09.09.2018

By 08.09.2018Astrologia

Syyskuussa Uusikuu muodostuu sunnuntaina 09.09. Neitsyen merkissä 17°00. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus.


Neitsyt on eläinradan organisaatiotalentti. Niinpä Uusikuu Neitsyen merkissä on oivallista aikaa tehdä muutoksia arjen rutiiniin. Tämä aika suosii myös pikkutarkkaa työtä ja/tai systemaattista etenemistä vaativia projekteja. Neitsyt-Uusikuu herättää myös terveystietoisen ajattelun henkiin ja avaa siten uusia ravitsemusteknisiä ja kehon huoltoon liittyviä ulottuvuuksia. Nyt on siis aika toteuttaa kaikki ne oman terveydenhuoltoon kohdistuvat suunnitelmat, joita olet viimeisten kuukausien ajan mielessäsi kaavaillut, mutta et ole vielä ”ehtinyt” toteuttamaan. Omien tapojen muuttaminen arjessa paremmin toimiviksi ja tänään sinua paremmin palveleviksi vapauttaa aikaa ja energiaa.

Kalojen merkissä vaikuttava Neptunus tekee 3° tarkkaa oppositiota Aurinko-Kuu –yhtymälle hämmentäen Neitsytmäisen pikkutarkan analyyttistä suunnitelmallisuutta. Nyt voi olla vaikeaa hahmottaa, mikä on toteutettavissa ja mikä on liian hyvää ollakseen totta. Sinulla on kenties niin paljon informaatiota, että kokonaisuuden hahmottaminen on haastavaa. Tartu tähän tietomäärään nyt Neitsyen päättävyydellä ja pilko se pieniksi, helposti sulatettaviksi paloiksi. Voit myös kokea monien vaihtoehtojen välillä valitsemisen haastavaksi. Loogisesti ajattelevalle Neitsyelle tyypillinen selkeä puolesta-vastaan –analyysi auttaa tässä tilanteessa. Kirjaa siis jokaisen vaihtoehdon kohdalle sitä puoltavat ja vastustavat seikat ja tee päätöksesi vasta, kun näet koko kuvan. Hämmennyksestä huolimatta Kauriissa vaikuttavan Pluton 1° tarkka trini kuten myös Skorpionin merkissä vaikuttavan Jupiterin 1° tarkka sekstiili Aurinko-Kuu –yhtymälle tuo mukanaan päättäväisyyttä, kunnianhimoa sekä optimistisuutta nyt alulle pantaville muutoksille.

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 13°-21° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat).

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt työ, terveys ja sadonkorjuu.

Uusikuu Neitsyen merkissä 17°00 sunnuntaina 09.09. klo 21:01 EET*.


* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).