Skip to main content

Täysikuu Kalojen merkissä 26.08.2018

By 24.08.2018Astrologia

Sunnuntaina 26.08. Täysikuu muodostuu Kalojen merkissä 03°12. Neitsyen merkissä vaikuttava Aurinko tekee tarkkaa oppositiota Kalojen merkissä vaikuttavaan Kuuhun. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia. Neitsyt-Kalat -akselilla on kyse arkisten rutiinien ja henkisen kehityksen, järjestyksen ja kaaoksen välisestä tasapainosta. Järjestelmällisen Neitsyen analyyttinen ja kriittinen energia ahkeroi arjessa täydellisyyttä tavoitellen. Intuitiivinen Kalojen energia omistautuu intohimoisesti omien visioiden maailmaan. Tämä Täysikuu tasapainottelee fyysisen ja henkisen terveyden välillä.

Elokuussa Täysikuu voimaantuu Kauriin merkissä vaikuttavan Saturnuksen energialla tämän tehdessä Kuulle 1° tarkkaa sekstiiliä sekä samanaikaisesti Härän merkissä vaikuttavan Uranuksen 1° tarkalla sekstiilillä. Yhdessä nämä neljä planeettaa (Aurinko, Kuu, Saturnus ja Uranus) muodostavat taivaalle niin kutsutun Leija-kuvion. Täydenkuun energiassa on nyt helppo keskittyä omien kykyjen ja taitojen hiomiseen. Perinteitä ja uudistusta edustavat energiat ovat nyt harmoniassa toisiinsa, joten ne eivät taistele toinen toisiaan vastaan vaan meidän on mahdollista ottaa kummastakin osia ja yhdistää ne toimivaan kokonaisuuteen. Voit nyt edetä maltillisesti vaikka teetkin kenties erittäin suuriakin uudistuksia elämässäsi. Ideoitasi arvostetaan, joten uskalla olla rohkea. Voit myös huomata, että vastuualueesi kasvaa tämän kuitenkaan rajoittamatta sinua liikaa. Keskity siis nyt positiivisten muutosten tekoon, sillä tämän Täydenkuun energia luo niille mitä parhaimmat edellytykset.
Vaa’an merkissä vaikuttava Venus tekee 3° tarkkaa neliötä Kauriin merkissä vaikuttavaan Plutoon. Tämä tuo mukanaan painostuksen tunnetta. Voit kohdata uuden kumppanin ja tuntea hänen vetävän sinua puoleesi magneetin tavoin. Ole kuitenkin varovainen, sillä uudessa suhteessa tämä kuvio voi tuoda mukanaan epätasapainoa ja jopa vallankäyttöä. Vakiintuneissa parisuhteissa tämä on hyvää aikaa löytää uusia vuorovaikutuksen malleja, joiden avulla suhde voi kasvaa ja uudistua.
Leijonan merkissä vaikuttava Merkurius värjäytyy samanaikaisesti sekä Skorpionin merkissä vaikuttavan Jupiterin että Kalojen merkissä vaikuttavan Neptunuksen energialla, Jupiterin tehdessä Merkuriukseen 2° tarkkaa neliötä ja Neptunuksen tehdessä siihen 1° tarkkaa kvinkunssia. Näiden haastavien kulmien vaikuttaessa ole tarkka sanoistasi. Puhe on nyt vuolasta, varo siis puhumasta sivu suusi. Ylitsepursuavan optimistinen asenne johtaa herkästi liian suuriin lupauksiin. Tarkista oman visiosi toimivuus. Pyri myös keskittymään oleelliseen, sillä mieltä hajottavia tekijöitä on ympärilläsi runsain mitoin. Mieti kahdesti, mitä aiot sanoa ja tarkista kuulemasi.
Haastavinta tämä Täysikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 29°-30° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies) ja 0°-7° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat.

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt henkisyys ja henkinen kasvu, parantava energia, luovuus, mielikuvitus, hyväksyminen ja armo.

Täysikuu Kalojen merkissä 03°12 sunnuntaina 26.08. klo 14:56 EET*.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).