Skip to main content

Uusikuu Leijonassa 23.07.2017

By 22.07.2017Astrologia
Uusikuu muodostuu sunnuntaina 23.07. Leijonan merkissä 00°44. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus.

Uusikuu Leijonan merkissä on otollista aikaa päästää taiteellisuus valloilleen. Dramaattisuutta rakastavan Leijonan tavoin Uudenkuun energia näyttäytyy nyt runsaana, jopa ylenpalttisena, joten kaikki mitä nyt teetkin vaikuttaa normaalia suuremmalta ja näyttävämmältä.

Tulimerkkisen Leijonan energia on luonnostaan kilpailuhenkistä. Tämä heinäkuinen Uusikuu saa vielä kunnianhimoista lisäpotkua Leijonan merkissä vaikuttavan Marsin tehdessä siihen 1° tarkkaa yhtymää. Koita nyt purkaa tämä voimakas energialataus positiivisella tavalla esimerkiksi urheillen, tanssien tai päästä kreatiivisuutesi valloilleen ja luo elämäsi taideteos. Tämä on myös oivallista aikaa laittaa oma puutarha uuteen loistokuntoon. Lopputulos on taatusti Leijonmaisen näyttävä ja samalla saat purettua Marsin mukana tuomaa ylitsepursuavaa energiaa. Tämän lisäksi Uusikuu Leijonassa luo hyvää kasvualustaa niin puutarhan kukille ja kasveille kuin juuri leikatuille hiuksillekin.

Oinaan merkin loppuasteilla vaikuttavan Uranuksen 2° tarkka neliö Aurinko-Kuu-yhtymään triggeröi 3° tarkassa neliössä Marsin ja pakottaa reagoimaan ympärillä oleviin ärsykkeisiin. Mikäli Marsin energiaa ei ole päästetty positiivisella tavalla valloilleen, tämä Uranuksen neliö ilmenee mitä todennäköisemmin onnettomuusalttiutena tai aggressiivisena käyttäytymisenä. Marsin ja Uranuksen välisessä neliössä energia vapautuu usein yllättäin ja kontrolloimattomasti. Vältä siis tietoisesti vaarallisia tilanteita. Tämä neliö koettelee myös kärsivällisyyttä, joten peräänny ajoissa ja vältä siten riidat, jotka päätyvät nyt herkästi tuhoisasti.

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 27°-30° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris) ja 0°-04° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies).

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt luovuus, lapset, elinvoima, energisyys ja rohkeus.
Uusikuu Leijonassa 00°44 sunnuntaina 23.07. klo 12:46 EET/EEST*.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).