Skip to main content

Täysikuu Kauriissa 09.07.2017

By 06.07.2017Astrologia
Sunnuntaina 09.07. taivaalla muodostuu Täysikuu 17°09 Kauriin merkissä. Ravun merkissä vaikuttava Aurinko tekee tarkkaa oppositiota Kauriin merkissä vaikuttavaan Kuuhun. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia. Rapu-Kauris-akselilla on kyse yksityiselämän ja kodin sekä julkisen elämän ja saavutusten välisestä tasapainosta. Ravun hellivä ja lapsekas energia viihtyy parhaiten kodin turvassa perheen ja lähimmäisten piirissä, kun taas Kauriin sinnikäs ja vastuuntuntoinen energia keskittyy sosiaalista asemaa rakentaviin saavutuksiin. Tämä Täysikuu tasapainottelee lähtökohtien ja tavoitteiden välillä.


Täysikuu värjäytyy nyt erittäin voimakkailla energioilla Marsin tehdessä Ravun merkissä 5° väljää yhtymää Aurinkoon ja Pluton tehdessä samanaikaisesti Kauriin merkissä 1° tarkkaa yhtymää Kuuhun. Tämä Aurinko-Marsin oppositio Kuu-Plutoon värjäytyy vielä Vaa’an merkissä vaikuttavalla Jupiterilla, joka tekee 3° tarkkaa neliötä Aurinko-Kuu-akselille.

Pluton yhtymä Kuulle tuo pintaan voimakkaita tunteita, joiden käsittely tuntuu nyt lähes pakonomaiselta. Tämä on hyvä aika päästä kosketuksiin aitojen tunteiden kanssa. Intuitio on vahvaa, mutta yritä kuitenkin välttää liian voimakasta reakointia. Pluton vaikutuksen varjopuolia ovat kontrollointi, manipulointi ja alistaminen. Ole siis tietoinen tästä ja suojele itseäsi mahdollisilta valtakamppailuilta ja vaaratilanteilta. Marsin oppositio Kuulle tuo mukanaan ailahtelevaisuutta ja kärsimättömyyttä. Tunnepohjainen spontaani reagointi on nyt herkässä.

Marsin yhtymä Auringolle tuo mukanaan erittäin suuren energialatauksen. Intoa ja halua taistella riittää nyt joka lähtöön ja tämä energia kannattaakin käyttää positiivisella tavalla keskittyen oman kehon hyvinvoinnin edistämiseen. Jos tämä energialataus ei pääse ulos, se saattaa purkautua kontrolloimattomasti esimerkiksi onnettomuusalttiuden ja/tai riitaisuuden kautta. Mars-Aurinko-yhtymä koettelee myös kärsivällisyyttä. Pura tämä energia siis keskittymällä odotuksen ajaksi johonkin fyysiseen toimintaan. Pluton oppositio Auringolle tuo mukanaan kriisialttiutta. Itsepäisyys ja epäily vaikeuttavat tämän transformatiivisen energian positiivista ilmentymistä. Yritä kuitenkin luottaa siihen, että muutos vie eteenpäin. Vastustelu kasvattaa turhaa tuskaa.

Mars-Pluto-oppositio symbolisoi taivaalla valtakamppailuja, joissa voittajaa ei löydy. Tämä plutooninen uhoilu on tullut nähtäväksi jo viime päivien uutisissakin Pohjois-Korean ohjuskokeiluissa. Arvaamaton Mars-energia reagoi usein hätiköidysti seurauksista piittaamatta. Toivottavasti päättäjätasolla toimivilla on kuitenkin maltilliset neuvonantajat taustatukinaan.

Haastavinta tämä Täysikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 15°-23° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris).

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt ammatti ja ura, sosiaalinen status.

Täysikuu Kauriin merkissä 17°09 sunnuntaina 09.07. klo 07:06 EET/EEST*.


* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).