Skip to main content

Uusikuu Leijonan merkissä 19.08.2020

By 16.08.2020Astrologia

Keskiviikkona 19.08. Uusikuu muodostuu Leijonan merkissä 26°35. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Uusikuu Leijonan merkissä kiinnittää huomiomme romantiikkaan ja luovuuteen. Nyt on aika tarkistaa onko itseluottamuksemme ja itsemme arvostaminen kohdillaan.

Uusikuu Leijonan merkissä 19.08.2020

Itsevarmalta vaikuttavan Leijonan aikaan kohtaamme rohkeasti uusia virikkeitä, joiden kautta voimme toteuttaa itseämme. Tämä pätee niin harrastuksiin, työelämään kuin rakkauteenkin. Leijonan leikkisällä suhtautumisella voimme nyt avartaa Ravun aikana supistunutta aktiviteetin piiriä. Uskallamme kokeilla uusia asioita, ehkä jotain uutta harrastusta tai työtehtävää. Myös rakkaudessa olemme vapautuneempia ja pitkään parisuhteessa olleet voivat saada tässä ajassa uutta potkua arkiseen kanssakäymiseen. Uutta kumppania etsivät sinkut flirttailevat nyt innokkaasti ja uskaltautuvat treffeille normaalia herkemmin.

Uudenkuun aikaan Leijonan merkissä vaikuttava Merkurius tekee 2 ° tarkkaa yhtymää Aurinko-Kuulle nostattaen tarvetta tuoda esiin omaa näkemystä ja saada äänensä kuulluksi. Tarve puhua omista tunteista ja tuntemuksista on nyt suuri. Merkuriuksen yhtymä Kuulle heijastuu myös tunteiden värittämänä puheena. Leijonan merkin mukaisesti niin tunteissa kuin muussa ilmaisussakin on nyt havaittavissa normaalia enemmän taipumusta suurenteluun.

Oinaan merkissä vaikuttava Mars tekee 2° tarkkaa triniä Aurinko-Kuulle. Innostus aloittaa jotain uutta on nyt korkealla ja voit huomata toimintasi olevan rohkeasti innovatiivista ja luovaa. Tämä aspekti auttaa selviämään haastavistakin tilanteista. Marsin trini Merkuriukselle aktivoi mentaalia energiaa ja nyt onkin helppo keskittyä kaikenlaiseen pohdintaan ja paperi- sekä julkaisutyöhön.

Kauriin merkissä vaikuttava Saturnus tekee tarkkaa kvinkunssia Uudenkuun yhtymälle. Tämän lisäksi Saturnus säteilee Oinaan merkissä vaikuttavalle Marsille 2° tarkassa neliössä. Voimme siis kokea harmillista hidastetta, joka tuntuu paikoitellen jopa turhauttavalta. Kaikki se into, jota tunnemme Uudenkuun ja Marsin trinin siivittämänä, kun tunne ja tekeminen kohtaavat hyvässä energiassa toisensa, tuntuu nyt jämähtävän alkutekijöihinsä. Tämä saattaa nostattaa epävarmuutta omista kyvyistä ja mahdollisuuksista. Tuntuu, kuin oma vapaus olisi rajoitettua ja velvoitteet varjostaisivat itsensä ilmaisua. Keskity oleelliseen ja tee mieluummin yksi asia kunnolla kuin monta hutiloiden. Nyt tarvitaan kärsivällisyyttä, itsekuria ja määrätietoista etenemistä.

Voimakkaimmin tämä Uusikuu vaikuttaa kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 23°-30° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies) ja 00°-01° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat). Uusikuu tekee nyt yhtymää 15.-23.08. Leijonan ja Neitsyen merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden egoon ja itsetuntoon liittyvät teemat, neliötä 13.-21.05. Härän ja Kaksosen merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja ja 15.-22.11. Skorpionin ja Jousimiehen merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden työteeman sekä oppositiota 11.-19.02. Vesimiehen ja Kalojen merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt luovuus, lapset, elinvoima, energisyys, rohkeus ja romantiikka.

Uusikuu Leijonan merkissä 26°35 keskiviikkona 19.08. klo 05:42 EET/EEST*.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).