Skip to main content

Täysikuu Vesimiehen merkissä 03.08.2020

By 30.07.2020Astrologia

Maanantaina 03.08. Täysikuu muodostuu Vesimiehen merkissä 11°46. Vesimiehen merkissä vaikuttava Kuu tekee tarkkaa oppositiota Leijonan merkissä vaikuttavaan Aurinkoon. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia ja Täydenkuun teemaan liittyy juurikin tasapainon löytäminen näiden kahden vastakkaisen energian välillä. Vesimies-Leijona –akselilla kyse on romanssin ja ystävyyden välisestä tasapainosta. Siinä missä Vesimies kaipaa tasa-arvoista kumppanuutta, Leijonan energia vahvistuu henkilökohtaisen ihailun loisteessa. Itsevarmalla otteella Leijona esittelee omia saavutuksiaan loistaen omassa yksilöllisyydessään. Ylpeälle Leijonalle ei riitä olla vain yksi muiden joukossa. Individualismin kannattajana Vesimies pyrkii myöskin olemaan persoonallinen. Vesimies arvostaa ryhmähenkeä ja tiimityötä, jossa hän voi tuoda esiin omaa uniikkia näkemystään. Tämä Täysikuu tasapainottelee yksilöllisyyden ja kollektiivisuuden välillä. Täydenkuun energia vaatii aina keskittymään oppositioakselin kumpaankin ääripäähän. Yhden akselinpään suosiminen toisen hinnalla ei ole pitkään toimiva vaihtoehto.

Täysikuu Vesimiehen merkissä 03.08.2020

Täydenkuun aikaan Härän merkissä vaikuttava Uranus tekee 1° tarkkaa neliötä Aurinko-Kuu –akselille. Ilmassa leijuva jännitys on nyt lähes käsin kosketeltavaa. Oma ja kumppanin tunne voi muuttua hetkessä, mutta nyt kannattaa välttää liian impulsiivista toimintaa, sillä mitä todennäköisemmin hetken mielijohteesta tehdyt päätökset näyttäisivät myöhemmin vääriltä. Uranuksen neliö Täydenkuun akselille varoittaa meitä myös liian nopeasti etenevistä muutoksista, sillä nämä herättävät ensisijaisesti epävarmuutta ja kaaosta. On hyvä vaatia oikeutta, mutta tämän vaatimuksen ei pitäisi olla holtitonta eikä suunnittelmatonta.

Kauriin merkissä perääntyvä Saturnus tekee tarkkaa oppositiota Ravun merkissä vaikuttavalle Merkuriukselle. Tämän lisäksi Saturnus säteilee 1° tarkassa kvinkunssissa Kaksosen merkissä vaikuttavalle Venukselle. Itsensä ilmaiseminen ymmärrettävällä tavalla tuntuu nyt olevan haasteellista ja siksi voit huomata, että myös toisen osapuolen ymmärtäminen on normaalia vaikeampaa. Tuntuu kuin puhuisitte eri kieltä. Tilannetta vaikeuttaa Saturnuksen kvinkunssi Venukselle. Omien tunteiden ilmaiseminen on nyt vaikeaa ja monet kokevat tunteittensa jäävän vaille vastakaikua. Hylätyksi tulemisen pelko ja tunne-etäisyys nousevat nyt alitajunnasta päivänvaloon.

Kauriin merkissä vaikuttava Jupiter tekee tarkkaa neliötä Oinaan merkissä vaikuttavalle Marsille ja niin ikään Kauriin merkissä vaikuttava Pluto tekee 4° tarkkaa neliötä Marsille. Tarve toimia on suuri, mutta energia tuntuu nyt sinkoilevan holtittomasti joka suuntaan. Vältä suunnittelemattomasti toimimista. Jupiterin neliö Marsille tuo mukanaan myös rohkeutta rikkoa omia rajoja ja tätä energiaa kannattaa kyllä hyödyntää, mutta muista, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Riskinotto vain uskaltamisen vuoksi olisi vastuuntunnotonta. Etene siis suunnitelmallisesti ja vältä provosoitumasta turhista asioista. Pluton neliö Marsille tuo mukanaan yhteenottoa ja vastakkainasettelua. Voit siis olla varma, että joudut puolustelemaan kantaasi. Jos et himoitse toisen osapuolen hallitsemista tai nujertamista, voit hyötyä tästä energiasta voittamalla entistä suuremman varmuuden omasta positiostasi. Pluton haastavat kulmat kasvattavat tarvetta puolustaa omaa linjaa viimeiseen asti, toisinaan jopa epäeettisin menetelmin. Ole siis tarkkana, että et edes huomaamattasi alista toista osapuolta omaan tahtoosi. Jos itse koet, että joudut painostuksen alle, nosta tämä mahdollisuuksien mukaan keskustelussa esille. Jos mikään muu ei auta, pyri välttämään suoraa konfliktia. Tämän energian tarkoitus on saada sinut tarkastamaan oma linjasi ja aktivoimaan sinut tarvittaviin muutoksiin.

Voimakkaimmin tämä Täysikuu vaikuttaa kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 08°-16° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies). Elokuun Täysikuu tekee yhtymää 27.01.-04.02. syntyneen Vesimiehen Auringolle aktivoiden egoon ja minuuteen liittyvät teemat, neliötä 31.10.-07.11. syntyneen Skorpionin Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja sekä 28.04.-05.05. syntyneen Härän Auringolle aktivoiden työteeman ja oppositiota 31.07.-07.08. syntyneen Leijonan Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt ystävyys, samanhenkisyys ja vapaus.

Täysikuu Vesimiehen merkissä 11°46 maanantaina 03.08. klo 18:59 EET/EEST *.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).