Skip to main content

Uusikuu Leijonan merkissä 01.08.2019

By 31.07.2019Astrologia

Torstaina 01.08. Uusikuu muodostuu Leijonan merkissä 08°37. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Uusikuu Leijonan merkissä korostaa itseluottamuksen ja itsensä arvostamisen merkitystä.

Uusikuu Leijonan merkissä tekee leikkisäksi ja niinpä tänä aikana on helppo löytää uusia ideoita kohentaa rakkauselämää. Myös tarve löytää uusia harrastuksia sekä tapoja toteuttaa itseämme luovasti nousee nyt pintaan. Urheilu ja muu aktiivinen vapaa-ajan toiminta kiinnostaa aktiivisen Leijonan aikaan. Tämä on loistavaa aikaa kiinnittää huomiota meidän omaan sisäiseen lapseen ja sen tarpeisiin. Uskalla siis helliä ja kehua itseäsi. Puhu nyt itsellesi yhtä kannustavasti kuin puhuisit hyvälle ystävällesi.

Uusikuu tekee 2° tarkkaa yhtymää niin ikään Leijonan merkissä vaikuttavalle Venukselle. Tämä tuo mukanaan erittäin positiivista energiaan niin romantiikan kuin talouden alueellekin. Samaan aikaan Härän merkissä vaikuttava Uranus tekee 2° tarkkaa neliötä Auringon ja Kuun yhtymälle ja 1° tarkkaa neliötä Venukselle. Uusikuu-Venus –yhtymä herättää meissä romantiikan ja nautinnon haluja. Nautimme ympärillä olevasta kauniista. Juuri nyt on hyvä aika kunnostautua tulevaa syyskautta varten, sillä ostoksilla silmään osuu toinen toistaan kauniimpia kohteita. Pidä kuitenkin huoli omasta budjetistasi. Uranuksen neliö Uudenkuun konstellaatioon tuo aina mukanaan odottamattomia käänteitä ja jännitystä. Pyri olemaan joustava, sillä muutos voi tuoda mukaan huikeita uusia mahdollisuuksia! Uranuksen neliö Venukseen herättää tarvetta kokea jotain uutta ja jännittävää romantiikassa. Hyvällä pohjalla olevat parisuhteet voivat löytää uusia ulottuvuuksia parisuhteessaan ja näin syventää yhteenkuuluvuuden tunnetta. Jos parisuhteesi rakoilee ja parisuhteen arki tuntuu tympivältä, tämä Uranuksen haastava energia voi nostaa ongelmien ytimen pinnalle. Silloin teillä on mahdollisuus yhdessä löytää ratkaisu tähän tilanteeseen. Huonompi vaihtoehto elää Venus-Uranus energiaa olisi aloittaa parisuhteen ulkopuolinen suhde tai päätyä harkitsemattomasti eroon. Sinkut nauttivat mitä todennäköisemmin tästä jännittävästä energiasta, sillä uusia yllättäviä kohtaamisia on nyt tiedossa lähestulkoon jokaiselle etsijälle.

Merkuriuksen perääntyminen päättyy juurikin Uudenkuun aikaan. Nyt on taas turvallista sitoutua erinäisiin sopimuksiin. Huomaa kuitenkin, että Pluto tekee Kauriin merkistä käsin Ravun merkissä vaikuttavalle Merkuriukselle 2° tarkkaa oppositiota. Vältä nyt tietoisesti valtataistelutilanteita. Toisen pelottelu ja manipuloiminen ei auta kuin ehkä hetken, pyri seisomaan tällaisten yläpuolella. Jos koet, että sinuun kohdistuu henkistä alistamista, ota etäisyyttä alistajaan. Olet ansainnut parempaa kohtelua!

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 04°-14° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies). Uusikuu tekee nyt yhtymää 27.07.-06.08. Leijonan merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden egoon ja itsetuntoon liittyvät teemat, neliötä 27.10.-06.11. Skorpionin merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja ja 24.04.-04.05. Härän merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden työteeman sekä oppositiota 24.01.-03.02. Vesimiehen merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.
Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt luovuus, lapset, elinvoima, energisyys, rohkeus ja romantiikka.

Uusikuu Leijonan merkissä 08°37 torstaina 01.08. klo 06:12 EET*.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).