Skip to main content

Uusikuu Kauriin merkissä 17.01.2018

By 16.01.2018Astrologia
Vuoden ensimmäinen Uusikuu muodostuu keskiviikkona 17.01. Kauriin merkissä 26°55. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Uusikuu Kauriissa korostaa kurinalaisuutta ja pitkäjännitteisyyttä. Tämä on sinnikkään työstämisen aikaa. Ahkeran ja vastuuntuntoisen energian avulla onnistuminen on taattua.

Muuten niin ankean ja karun tuntuinen Aurinko-Kuu –yhtymä Kauriissa pehmittyy 2° tarkalla Venuksen yhtymällä. Huomio kiinnittyy rakkauteen, kauneuteen ja rahaan. Nyt on hyvä tehdä kestäviä muutoksia niin romanttisissa kuin liikesuhteissakin. Jos olet sinkku, tämä Uusikuu tuo mahdollisesti elämääsi kestävän parisuhteen. Nyt alkava yhteistyö tuntuu vaivattomalta ja hedelmälliseltä. Määrätietoisella ja realistisella suunnitelmalla onnistuu myöskin taloudellisen tilanteen kohentaminen.


Marsin 2° tarkka sekstiili Skorpionin merkistä käsin helpottaa kriittisen Kauriin energiaa sosiaalisissa tilanteissa. Flirttailu on helppoa, kun itsetunto on paikallaan. Venus-Mars –sekstiilissä energian kulku on sulavaa. Rakkauden ja huomion antaminen ja saaminen tuntuu nyt luonnolliselta.

Aurinko-Kuu –yhtymä saa muutoksellista energiaa Oinaan merkissä vaikuttavan Uranuksen tehdessä siihen 2° tarkkaa neliöä. Tämä tuo tutusta ja turvallisesta kiinni pitävälle Kauris-energialle yllätyksellistä räväkkyyttä ja halua muuttaa kankeiksi jämähtäneitä kuvioita. Kunnossa olevat suhteet selviävät tästä kuviosta pienellä jännityksellä. Nyt ei kannata kuitenkaan vastustella kumppanin uudistumishalua heti ensikättelyssä, sillä tämä Uusikuu voi tuoda piristystä arkiseksi muuttuneeseen suhteeseen. Sinkut kiinnostuvat erilaisista kumppaniehdokkaista kuin normaalisti ja voit myös kohdata tulevan kumppanisi sinulle odottamattomalla tavalla.

Vuoden ensimmäinen Uusikuu antaa meille kaikille erittäin hyvän alustan tehdä kestäviä muutoksia uuden vuoden lupausten mukaisesti. Ja jos et tehnyt tällä kertaa mitään lupauksia, voit silti nyt tarttua tilaisuuteen ja irrottautua ei-toivotuista tavoista ja tottumuksista.

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 23°-30° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris) ja 0°-1° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies).

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt ammatti ja ura, sosiaalinen status.

Uusikuu Kauriin merkissä 26°55 keskiviikkona 17.01. klo 04:17 EET*.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).