Skip to main content

Täysikuu Ravun merkissä 02.01.2018

By 30.12.2017Astrologia

Uuden vuoden ensimmäinen Täysikuu muodostuu tiistaina 02.01. Ravun merkissä 11°38. Ravussa vaikuttava Kuu ja Kauriissa vaikuttava Aurinko ovat nyt oppositiossa. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia. Rapu-Kauris -akselilla on kyse yksityisyyden ja julkisuuden välisestä tasapainosta. Intuitiivinen Rapu-Kuu reagoi herkästi tunneilmapiiriin. Se viihtyy parhaiten sille tutussa ympäristössä, mieluiten pienen ystäväpiirin ympäröimänä. Velvollisuusorientoitunut Kauris-Aurinko puolestaan rakentaa sinnikkään järjestelmällisesti omaa paikkaansa yhteiskunnassa. Tammikuun Täysikuu keskittyy perhe- ja työelämän välisen tasapainon löytämiseen.
Vuosi 2018 alkaa kauniilla leija-kuviolla. Siinä vaikuttavina voimina ovat Aurinko-Venus –yhtymä Kauriissa, Kuu Ravussa, Mars Skorpionissa ja Neptunus Kaloissa. Kauriin merkissä vaikuttava Venus tekee 2° tarkkaa oppositiota Kuuhun herättäen yhteenkuuluvuuden tunteen kaipausta. Parisuhteessa olevat voivat huomata eroavaisuuksia odotuksissaan ja/tai tarpeissaan ja kokea tarvetta työstää suhteessaan koettua epätasapainoa. Sinkut hakeutuvat nyt herkemmin etsimään uutta kumppania ja ovat valmiita laskemaan vaatimustasoaan välttääkseen yksinolon jatkumista.


Mars säteilee Skorpionin merkistä käsin 3° tarkkassa trinissä Aurinko-Kuu -akselille tuoden mukanaan uskallusta ja toiminnallisuutta muuten niin mukavuudenhaluiselle Rapu-Kuulle. Samaan aikaan Neptunus tekee Kalojen merkistä käsin tarkkaa triniä Aurinko-Kuulle virittäen mielen ymmärtäväiseksi ja anteeksi antavaksi. Mielikuvitus pääsee valloilleen ja nyt on helppo nähdä asiat paremmassa valossa.

Marsin ja Neptunuksen sekstiilit Venukselle ovat erittäin suotuisia romantiikan kannalta. Sinkut ovat nyt luokseensa kutsuvia ja uskaltavat myös tehdä aloitteen mukavan tuntuisen ehdokkaan osuessa kohdalle. Neptunus virittää tunnelmaa juuri sopivan intohimoiseksi. Voit kokea voimakasta vetovoimaa niin henkisellä kuin fyysiselläkin tasolla. Nyt sinulla on suuri mahdollisuus löytää oma sielunkumppanisi. Sitoutuneille pareille tämä kuvio tuo mukanaan niin ikään intohimoa ja mahdollisuuksia kohentaa parisuhteen arkea.

Sokerina pohjalla Mars tekee Täydenkuun aikaan 3° tarkkaa yhtymää Jupiteriin. Tämä erittäin energinen paketti auttaa etenemään rohkeasti niin uuden projektin kanssa kuin myös rakkaudessakin. Pluto säteilee Kauriista käsin 1° tarkassa sekstiilissä Jupiterille vahvistaen intoa kehittyä ja kasvaa ilman pakotteen tuntua.

Vuosi 2018 alkaa siis astrologisesti erittäin suopeissa merkeissä. Nyt on hyvä lähteä heti vuoden alussa toteuttamaan omia unelmia ja tehdä uuden vuoden lupauksista totta!

Hyvää uutta vuotta kaikille lukijoilleni!

Haastavinta tämä Täysikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 08°-16° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris).

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt koti, perhe, turvallisuuden tunne, yhteenkuuluvuus ja juuret.

Täysikuu Ravun merkissä 11°38 tiistaina 02.01. klo 04:24 EET*.


* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).

Leave a Reply