Skip to main content

Uusikuu Jousimiehessä 18.12.2017

By 17.12.2017Astrologia
Uusikuu muodostuu maanantaina 18.12. Jousimiehen merkissä 26°31. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus.

Uusikuu Jousimiehessä tuo mukanaan optimismia ja seikkailunhalua. Vilpitön mielenkiinto ja tiedonhalu auttavat oman horisontin laajentamisessa. Jousimiehen maailma ei tunne kahleita. Itsenäisyys ja riippumattomuus leimaavat tämän Uudenkuun tunnelmaa.


Saturnuksen 3° tarkka yhtymä hillitsee joulua edeltävän Uudenkuun herkästi liioitteluun taipuvaista Jousimies -luonnetta. Saturnus tuo mukanaan realistista katsantokantaa muuten niin idealistisen Jousimiehen energiaan. Juurikin tämä Saturnuksen maltti ja vastuuntunto mahdollistavat pitkälle kantavan toteutuskelpoisen ideoinnin. Jarruna Saturnuksen yhtymä tuskin pääsee olemaan, sillä Uranus tekee Oinaan merkistä käsin 3° tarkkaa triniä Aurinko-Kuu-yhtymään tuoden mukanaan reilun annoksen uskalliaisuutta ja uudistushalua.


Tämä joulukuun Uusikuu sisältää itse asiassa menestyksen avaimet. Jousimies-Uusikuu tuo mukanaan innostusta ja laajakatseisuutta, Oinaan merkissä vaikuttava Uranus uskallusta toimia toisin ja Saturnus auttaa pitämään jalat maassa sekä etenemään kärsivällisesti. Menestys ei kuitenkaan tule ilman kovaa työtä, mutta tehokas ja vastuullinen työ palkitaan. Nyt siis kannattaa tarttua härkää sarvista ja ryhtyä toimiin.

Uusikuu värjäytyy myös Venuksen 5° väljällä yhtymällä. Tämä mahdollistaa uuden rakkauden löytämisen kuten myös positiivisen taloudellisen käänteen. Kummassakin tapauksessa Kalojen merkissä vaikuttavan Chironin 2° tarkka neliö Aurinko-Kuu-yhtymään ja 3° tarkka neliö Venukseen vaatii aluksi (joko karmisten tai tässä elämässä muodostuneiden) pelkojen voittamista, jotta pitkälle kantava uusi alku on mahdollista.

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 23°-30° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat) ja 0°-1° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris).

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt matkustaminen, oppiminen, tietoisuus, oikeus, uskonnolliset ja filosofiset teemat.

Uusikuu Jousimiehessä 26°31 maanantaina 18.12. klo 08:30 EET/EEST*.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).