Skip to main content

Uusikuu Kauriin merkissä 13.01.2021

By 11.01.2021Astrologia

Hyvää alkanutta vuotta 2021!

Keskiviikkona 13.01. Uusikuu muodostuu Kauriin merkissä 23°13. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Uusikuu Kauriin merkissä opettaa meitä ymmärtämään kärsivällisyyden ja kunnianhimon merkitystä elämässä. Tämän Uudenkuun aikana voimme löytää itsessämme uusia voimavaroja, joiden avulla saavuttaa suuria Kauriin tavoin vaativissakin olosuhteissa omaa polkuamme kulkien.

Uusikuu Kauriin merkissä 13.01.2021

Uusikuu Kauriin merkissä haastaa meitä etenemään käytännöllisesti järkeillen mielellään pitkän tähtäimen suunnitelmien mukaisesti. Nyt ei ole aika mennä sieltä, missä aita on matalin. Uudenkuun inspiraation avulla voimme tehdä harkittuja ja järkeenkäypiä suunnitelmia. Näin valmistaudumme huomiseen ja voimme varautua elämään muuttuvassa maailmassa hyvin vastuullisesti ja realistisesti omia unelmia toteuttaen. Meillä on mahdollisuus aloittaa uusi vaihe elämässämme, jossa hyödyntäää omien kokemusten kautta opittuja viisauksia.

Uudenkuun aspektit

Kauriin merkissä vaikuttavat Pluto tekee 1° tarkkaa yhtymää Aurinko-Kuulle voimistaen mahdollisuutta vaikuttaa omilla teoillaan henkilökohtaisesti omaan tulevaisuuteen. Pluton läheisyys Auringolle ja Kuulle lisää manipuloivan ja kontrolloivan käyttäytymisen mahdollisuutta. Siksi on tärkeää miettiä tarkasti oman toiminnan vaikutusta ja taustalla toimivan motivaation moraalisuus.

Pluton kosketus Kuulle herättää myös herkästi mustasukkaisuuden tunnetta. Tämä vaikeuttaa parisuhteessa olevien tilannetta, etenkin jos suhteessa on käsittelemättömiä solmuja. Pluton yhtymä Aurinko-Kuulle tuo mukanaan kykyä nähdä pinnan alle, joten vaikeassa suhteessa olevat voivat nyt löytää ongelmien syyn ja ymmärtää paremmin suhteensa dynamiikkaa. Tämä voi olla erittäin transformatiivinen kokemus niin yksilönä kuin parinakin.

Vesimiehen merkissä vaikuttava Saturnus tekee tarkkaa neliötä Härän merkissä vaikuttavaan Marsiin hidastaen toiminnallista energiaa. Samaan aikaan Jupiter tekee niin ikään Vesimiehen merkistä käsin 3° tarkkaa neliötä Marsille innostaen toimintaan. Saturnuksen ja Jupiterin neliöt Marsille viittaavat turhautumiseen, joka vaikeuttaa entisestään liikkeelle lähtöä ja tavoitteiden asettamista. On myös vaikeaa nähdä omaa onnistumista. Jos koet, että homma ei juuri nyt toimi, älä turhaan yritä viedä asiaa väkisin maaliin. Ylläpidä toimivaa, mutta älä pakota tilannetta. Jää mieluummin odottamaan parempaa ajankohtaa. Mars lähestyy vähitellen Härän merkissä vaikuttavaa Uranusta ja viimeistään näiden planeettojen kohdatessa noin viikon Uudenkuun jälkeen voit huomata löytäväsi uusia toimivampia ratkaisuja.

Uranuksen 1° tarkka neliö Jupiterille lisää jännitettä. Voit tuntea tunnelman kiihtyvän, sillä intuitiivisesti vaistoat jotain suurta tapahtuvan. Uranuksen neliö Jupiterille tuo mukanaan odottamattomia mahdollisuuksia. Nyt ei kuitenkaan pidä kiirehtiä onnesi edelle, sillä hätiköinti johtaa mitä todennäköisemmin turhiin komplikaatioihin. Äkkirikkauksia lupaaviin mahdollisuuksiin ei kannata luottaa. Valitse siis tarkoin, mihin mahdollisuuteen tartut.

Vesimiehen merkissä vaikuttava Merkurius aktivoituu myös Uranuksen 1° tarkassa neliössä. Tämä tuo mukanaan hermostuneisuutta ja levottomuutta. Ajatus poukkoilee sinne tänne ja keskittyminen on nyt vaikeaa. Voit joutua muuttamaan suunnitelmiasi yllättävien uutisten vuoksi. Voit myös kokea, että juokset koko ajan kilpasilla kellon kanssa. Uranuksen neliö Merkuriukselle avaa mahdollisuuden nähdä tilanne laatikon ulkopuolelta. Tämä antaa tilaa luovuudelle. Nyt on siis loistava aika hyödyntää esimerkiksi aivoriihityöskentelyä. Suurimmat menestysideat syntyvät juurikin Uranuksen aktivoidessa Merkuriuksen!

Kauriin merkissä vaikuttava Venus energisoituu Uranuksen 1° tarkkassa trinissä aktivoiden rakkauselämää. Uusi ihastus voi tulla elämääsi täysin odottamatta. Sinkkujen kannattaa siis olla valppaana! Parisuhteelle tämä trini antaa uutta virtaa. Myös taloudellisesti tuottava mahdollisuus voi odottaa sinua ennalta aavistamattomasti.

Uudenkuun vaikutusalueet ja rituaalit

Voimakkaimmin tämä Uusikuu vaikuttaa kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 19°-27° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris). Uusikuu tekee nyt yhtymää 09.-16.01. Kauriin merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden egoon ja itseilmaisuun liittyvät teemat, neliötä 12.-20.10. Vaa’an merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja ja 08.-16.04. Oinas merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden työteeman sekä oppositiota 11.-19.07. Ravun merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt ammatti ja ura, sosiaalinen status, saavutukset sekä tavoitteet ja päämäärät.

Uusikuu Kauriin merkissä 23°13 keskiviikkona 13.01. klo 07:00 EET/EEST*.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).