Skip to main content

Täysikuu Ravun merkissä 30.12.2020

By 28.12.2020Astrologia

Keskiviikkona 30.12. Täysikuu muodostuu Ravun merkissä 08°53. Ravun merkissä vaikuttava Kuu tekee tarkkaa oppositiota Kauriin merkissä vaikuttavaan Aurinkoon. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia ja Täydenkuun teemaan liittyy juurikin tasapainon löytäminen näiden kahden vastakkaisen energian välillä. Rapu-Kauris –akselilla kyse on kodin ja työn välisestä tasapainosta.

Täysikuu Ravun merkissä 30.12.2020

Herkkä ja intuitiivinen Rapu hallitsee perhe-elämää ja yksityisyyttä. Niinpä Rapu viihtyy parhaiten tutussa ympäristössä pienen yhteisön ympäröimänä. Vastuuntuntoinen ja määrätietoinen Kauris viihtyy yksin uurastaen eikä kaipaa suurta ihmisjoukkoa ympärilleen. Siinä missä Rapu janoaa turvallisuuden tunnetta tuovia läheisiä ihmisiä ympärilleen Kauris viihtyy hyvinkin itsekseen omissa oloissa. Tämä Täysikuu kutsuu meitä ymmärtämään sekä riippuvuuden ympäristöstämme että oman vastuun toiminnastamme ja näiden välisen vuorovaikutuksen. Täydenkuun energia vaatii aina keskittymään oppositioakselin kumpaankin ääripäähän. Yhden akselinpään suosiminen toisen hinnalla ei ole pitkään toimiva vaihtoehto.

Täydenkuun aspektit

Täydenkuun aikaan Härän merkissä vaikuttava Uranus tekee Kuulle 2° tarkkaa sekstiiliä tuoden mukanaan ripauksen piristävää innostusta. Tämä energia kutsuu meitä kokeilemaan jotain uutta ja rikkomaan rutiiniksi muodostuneita tapoja. Uranuksen sekstiili elävöittää aisteja ja voit huomata intuition toimivan eduksesi. Luota vaistoosi ja anna sen johdattaa itseäsi. Näin voit löytää edestäsi monia uusia mahdollisuuksia, joihin tarttua.

Kauriin merkissä vaikuttava Merkurius tekee 6° tarkkaa oppositiota Kuulle vaikeuttaen omista tunteista ja tarpeista puhumista. Kumppanin tunteiden ymmärtäminen ja niihin samaistuminen voi myös olla normaalia haastavampaa. Koska ajatus ja tunne ovat nyt energeettisesti oppositiossa, oleelliseen keskittyminen vaatii erityisiä ponnisteluja.

Jousimiehen merkissä vaikuttava Venus värjäytyy Kalojen merkissä vaikuttavan Neptunuksen tarkalla neliöllä. Nyt on siis syytä olla varuillaan taloudellisia päätöksiä tehdessä. Jousimiehen optimistisuus houkuttelee tekemään hyviä kauppoja, mutta Neptunuksen neliö varoittaa huijaavasta energiasta. Sama pätee rakastumiseen. Uusi kumppaniehdokas voi paljastua todellisuudessa aivan toisenlaiseksi persoonaksi. Vakiintuneessa parisuhteessa olevat voivat havahtua kaipaavansa jotain piristystä suhteeseensa. Huijatuksi tulemisen vaara on nyt suuri!

Vesimiehen merkissä vaikuttava Saturnus tekee Marsille 5° tarkkaa neliötä vaikeuttaen tavoitteiden saavuttamista. Saturnuksen neliö Marsille tuottaa turhautumisen tunnetta, mikä osaltaan jarruttaa ja jopa estää liikkeelle lähtemisessä. Kun tilanne ei etene, tarkista tavoitteesi ja suunnitelman eri vaiheet uudelleen. Näin toimiessasi olet starttivalmis, kun Saturnuksen pidättelevä energia Marsille hellittää tammikuun puolessa välissä.

Täydenkuun vaikutusalueet ja rituaalit

Voimakkaimmin tämä Täysikuu vaikuttaa kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 05°-13° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris). Joulukuun Täysikuu tekee yhtymää 26.06.-04.07. syntyneen Ravun Auringolle aktivoiden egoon ja itseilmaisuun liittyvät teemat, neliötä 25.03.-02.04. syntyneen Oinaan Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja sekä 28.09.-06.10. syntyneen Vaa’an Auringolle aktivoiden työteeman ja oppositiota 26.12.-03.01. syntyneen Kauriin Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt koti, perhe, turvallisuuden tunne, yhteenkuuluvuus ja juuret.

Täysikuu Ravun merkissä 08°53 keskiviikkona 30.12. klo 05:28 EET/EEST *.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).