Skip to main content

Uusikuu Kalojen merkissä 13.03.2021

By 09.03.2021Astrologia

Lauantaina 13.03. Uusikuu muodostuu Kalojen merkissä 23°04. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Universaali rakkaus, epäitsekkyys ja suvaitsevaisuus kuuluvat tämän Uudenkuun teemoihin. Uusikuu Kalojen merkissä on hyvä käyttää myös itsensä hyväksymisen harjoittamiseen.

Uusikuu Kalojen merkissä 13.03.2021

Uusikuu Kalojen merkissä kiinnittää huomiomme pyyteettömän ja rakkaudellisen energian läsnäoloon. Epäitsekkyys ja sopeutuvaisuus kuvaavat Kalojen aikaa. Empaattian ja herkkyyden siivittäminä kykenemme intuitiivisesti ymmärtämään kanssaihmisten maailmaa. Nyt on siis hyvä aika auttaa lähimmäistä, niin lähipiirissä kuin etäisyydessäkin olevia. Energeettisesti tämä ajanjakso soveltuu myös hyvin luovaan ja henkiseen toimintaan. Mielen rauhoittaminen, meditointi ja rentoutuminen auttavat luovan prosessin jokaisessa vaiheessa. Nämä menetelmät voivat innostaa sinua kirjoittamaan, piirtämään tai maalaamaan. Samalla tavalla hiljentymällä voit havahtua näkemään pohtimaasi pieneen tai suuren ongelmaan luovan ratkaisun.

Uudenkuun aspektit

Uudenkuun energia aktivoituu Kalojen merkissä Venuksen 4° ja Neptunuksen 2° tarkoilla yhtymillä muodostaen stelliumin. Nämä aspektit lisäävät Kalojen luontaisen romantiikan energiaa. Suurella antaumuksella hyvän ja rakkaudellisen energian jakaminen ympärillesi tuntuu nyt ainoalta oikealta tavalla toimia. Intuitio lisääntyy Neptunuksen vaikutuksesta, mutta samalla meidän pitää varoa Neptunuksen huijaavaa energiaa. Venus symbolisoi romantiikan lisäksi myös taloutta. Meillä on siis yhtä lailla mahdollisuus löytää suuri rakkaus tai rikkaus, mutta myös tulla petetyksi tai huijatuksi rakkaudessa tai raha-asioissa. Juuri nyt pitää olla erityisen varovainen nettituttavuuksien kanssa. Älä lainaa rahaa etenkään henkilöille, joita et tunne. Venuksen ja Neptunuksen 1° tarkka yhtymä aktivoi luovaan toimintaan. Halu kehittää jotain kaunista ja parantavaa on nyt suuri. Kauriin merkissä vaikuttavan Pluton 3° tarkka sekstiili Uudenkuun yhtymälle intensivisoi tunteen syvyyttä.

Uranuksen neliö Härän merkistä käsin Vesimiehen merkissä vaikuttavalle Saturnukselle haastaa meitä uudistumaan. Olemme murrosvaiheessa, jossa vanha struktuuri ei enää toimi ja joudumme etsimään paremmin toimivampia muotoja ja malleja. Mitä enemmän vastustamme muutosta, sitä vaikeammalta uuteen mukautuminen tuntuu. Mieti, mitä voisit tehdä toisin? Mikä estää muutosta?

Uudenkuun vaikutusalueet ja rituaalit

Voimakkaimmin tämä Uusikuu vaikuttaa kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 19°-27° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat). Uusikuu tekee nyt yhtymää 09.-17.03. Kalojen merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden egoon ja itseilmaisuun liittyvät teemat, neliötä 10.-18.12. Jousimiehen merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja ja 09.-17.06. Kaksosen merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden työteeman sekä oppositiota 11.-19.09. Neitsyen merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt henkisyys ja henkinen kasvu, parantava energia, luovuus, mielikuvitus, hyväksyminen ja armollisuus.

Uusikuu Kalojen merkissä 23°04 lauantaina 13.03. klo 12:21 EET/EEST*.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).