Skip to main content

Täysikuu Neitsyen merkissä 27.02.2021

By 23.02.2021Astrologia

Lauantaina 27.02. Täysikuu muodostuu Neitsyen merkissä 08°57. Neitsyen merkissä vaikuttava Kuu tekee tarkkaa oppositiota Kalojen merkissä vaikuttavaan Aurinkoon. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia ja Täydenkuun teemaan liittyy juurikin tasapainon löytäminen näiden kahden vastakkaisen energian välillä. Neitsyt-Kalat –akselilla kyse on järjestyksen ja kaaoksen välisestä tasapainosta. Järjestelmällinen ja tunnollinen Neitsyt keskittyy arkisten toimintojen optimointiin. Herkkä ja intuitiivinen Kalat unohtaa usein arkiset puuhat unelmoidessaan rakkauden ja hyvyyden täyttämästä maailmasta. Meidän tulee olla sopivassa määrin kriittisiä ympärillä tapahtuvien asioiden suhteen, mutta myös sallia erilaisuus ja hyväksyä muutosten tarpeellisuus. Tämä Täysikuu kiinnittää huomiomme fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin väliseen tasapainoon. Täydenkuun energia vaatii aina keskittymään oppositioakselin kumpaankin ääripäähän. Yhden akselinpään suosiminen toisen hinnalla ei ole pitkään toimiva vaihtoehto.

Täysikuu Neitsyen merkissä 27.02.2021

Täydenkuun aspektit

Täydenkuun aikaan Härän merkissä vaikuttava Uranus tekee Kuulle 1° tarkkaa triniä. Joustavuus ja avoimuus mahdollistaa uudenlaisiin tilaisuuksiin tarttumisen. Voit kokea kutkuttavaa tunnetta omia rajoja ylittävän idean innostamana. Nyt on hyvä aika irrottautua huonoista tavoista ja loppuun kuluneista sidoksista.

Vesimiehen merkissä vaikuttava Saturnus tekee 1° tarkkaa neliötä Uranukselle ja tarkkaa kvinkunssia Kuulle. Muutoksen tarve ja pysyvyyden ylläpitäminen kamppailevat valta-asemasta. Irrottautuminen vanhasta kiinnipitävästä voi nyt tuntua haastavalta. Kenties muutos ei näytä juuri sellaiselta kuin haluaisit tai et tunne vielä olevasi valmis muutokseen. Voit myös kokea, että muutoksen vuoksi joudut uhraamaan jotain itsellesi tärkeää. Muutos voi tuntua aluksi uhkaavalta, mutta vanhaan jääminen tarkoittaisi liikaa rajoitteita, jopa henkilökohtaisen vapauden riistoa. Muutosta ei tule nyt pakottaa, mutta ole vastaanottavainen uudenlaisille mahdollisuuksille. Avoimuus, joustavuus ja yhteistyöhalukkuus johtavat nyt parhaimpaan tulokseen.

Omien tarpeiden ja velvotteiden välillä on nyt selkeä ristiriita. Voit kokea tunteiden kylmyyttä ja etäisyyttä lähimmäistesi seurassa. Muiden tarpeiden huomioiminen tuntuu ehkä hetkellisesti raskaalta. Molemminpuolinen luottamus palautuu kärsivällisyyden ja anteeksiannon myötä. Tämä voi olla lopulta erittäin eheyttävä kokemus.

Täydenkuun vaikutusalueet ja rituaalit

Voimakkaimmin tämä Täysikuu vaikuttaa kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 05°-13° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat). Helmikuun Täysikuu tekee yhtymää 28.08.-05.09. syntyneen Neitsyen Auringolle aktivoiden egoon ja itseilmaisuun liittyvät teemat, neliötä 26.05.-03.06. syntyneen Kaksosen Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja sekä 27.11.-04.12. syntyneen Jousimiehen Auringolle aktivoiden työteeman ja oppositiota 23.02.-03.03. syntyneen Kalojen Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt työ, terveys ja sadonkorjuu (myös kuvainnollisessa merkityksessä).

Täysikuu Neitsyen merkissä 08°57 lauantaina 27.02. klo 10:17 EET/EEST*.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).