Skip to main content

Uusikuu Kalojen merkissä 06.03.2019

By 04.03.2019Astrologia

Keskiviikkona 06.03. Uusikuu muodostuu Kalojen merkissä 15°47. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Uusikuu Kalojen merkissä korostaa epäitsekkyyden ja empatian merkitystä.

Kun Uusikuu muodostuu Kalojen merkissä, voimme hyödyntää toiminnassamme mielikuvituksen ja taiteellisuuden lahjoja. Kalat on luova ja sopeutuvainen merkki. Herkkä ja intuitiivinen Kalojen energia keskittyy henkiseen kehittymiseen ja auttaa mielellään muita pyyteettömästi vastapalvelua odottamatta. Nyt me voimme tätä Uudenkuun energiaa hyödyntämällä omistautua taiteelliselle kuten myös empatiaa vaativalle toiminnalle.

Uusikuu Kalojen merkissä herättää meissä luottamusta huomiseen. Voimme ymmärtää niin ihmisen kuin luonnonkin haavoittuvuuden ja toimia aktiivisesti näitä suojellen. Kalojen merkissä Aurinko-Kuu –yhtymän vaarana on hukkua unelmien maailmaan ja paeta todellisuutta mielikuviin, pahimmassa tapauksessa jopa päihdeaineiden käyttöön ja sitä kautta ajautua riippuvuuteen.


Uusikuu tekee Kalojen merkissä 1° tarkkaa yhtymää Neptunukselle. Tämän lisäksi Uudenkuun energiaa värjäävät Kauriin merkistä käsin vaikuttavan Saturnuksen 3° tarkka sekstiili ja toisaalta Härän merkissä vaikuttavan Marsin 2° tarkka sekstiili. Neptunuksen yhtymä voimistaa Uudenkuun herkkyyttä ja nostaa intuition aivan uusille tasoille. Tämä tekee meidät entistä herkemmiksi ympäristön vaikutuksille, niin positiivisille kuin negatiivisillekin. Sekä Saturnuksen että Marsinkin lempeät kulmat Uudenkuun ja Neptunuksen yhtymälle suojelevat meitä liialliselta yliherkkyydeltä. Kaikesta huolimatta, jos sinulla on luontaisesti vaikeuksia rajata ja suojella itseäsi sinuun negatiivisesti vaikuttavilta ihmisiltä ja/tai energioilta, nyt on hyvä tiedostaa tämä ongelma ja tietoisesti vetää itseäsi suojaavia rajoja. Mentaalinen harjoitus ja mielikuvamatkat, joissa keskityt itsesi suojeluun ja rajojen vetoon, auttavat sinua tässä. Näiden harjoitusten aikana voit myös pyytää itsellesi suojaa sekä voimaa ja löytää näin ympärillesi positiivista energiaa.

Hyväntekeväisyystyö, vähempiosaisten auttaminen, pyyteetön lähimmäisenrakkaus ja kaikki työ- sekä harrastusmuodot, joissa tätä aatetta voit hyödyntää, ovat nyt erittäin antoisia sinulle itsellesi. Tämä Uusikuu auttaa oman henkisen kehityksen sekä siihen liittyvien opintojen avautumisessa.

Marsin seksitiili Aurinko-Kuu –yhtymälle lisää itsevarmuutta ja  rohkeutta. Uudet projektit hyötyvät tästä energiasta ja Saturnuksen sekstiili tuo mukaan sopivan määrän kärsivällisyyttä ja sinnikkyyttä tavoitteiden saavuttamiseen. Nyt on hyvä aika tarttua myös vaikeammaltakin tuntuviin haasteisiin, sillä keskittyminen oleelliseen ja toisaalta kyky tarkkailla ongelmaa luovalla tavalla, eri näkökulmasta ja laatikon ulkopuolelta onnistuu nyt luontevasti.

Rakastavaiset hyötyvät tästä positiivisesta energiasta ja tuntevat nyt voimakasta yhteenkuuluvuutta ja kiintymystä. Tämä kaunis kuvio taivaalla suosii myös suhteen laillistamista. Sinkut voivat nyt kohdata sielunkumppaninsa.

Tämän Uudenkuun aikaan voit tehdä merkittäviä muutoksia omassa elämässäsi. Unelmien täyttyminen on mahdollista, kunhan teet työtä sen eteen ja etenet realistisesti. Ymmärrät nyt omat rajoitteesi, mutta samaan aikaan Neptunuksen sekstiili Saturnukselle auttaa olemaan optimistinen ja näkemään asiat laajemmassa mittakaavassa.

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 12°-20° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat). Uusikuu Kalojen merkissä tekee yhtymää 02.-11.03. syntyneiden Kalojen Auringolle aktivoiden egoon ja itsetuntoon liittyvät teemat, neliötä 02.-11.06. syntyneiden Kaksosten Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja, oppositiota 04.-13.09. syntyneiden Neitsyiden Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman ja neliötä 03.-12.12. syntyneiden Jousimiesten Auringolle aktivoiden työteeman.

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt henkisyys ja henkinen kasvu, parantava energia, luovuus, mielikuvitus, hyväksyminen ja armo.

Uusikuu Kalojen merkissä 15°47 keskiviikkona 06.03. klo 18:04 EET*.


* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).