Skip to main content

Uusikuu Kaloissa 17.03.2018

By 16.03.2018Astrologia

Maaliskuussa Uusikuu muodostuu lauantaina 17.03. Kalojen merkissä 26°53. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Uusikuu Kaloissa korostaa intuitiivisuutta, luovuutta ja empatiaa. Uudenkuun energia suosii nyt rajojen yli kurottavaa epäitsekästä toimintaa.


Jupiter tekee Skorpionista käsin 3° tarkkaa triniä Aurinko-Kuu –yhtymään voimistaen Uudenkuun luovaa ja optimistista energiaa sekä vahvistaen luottamusta hyvään. Tästä hyötyvät niin henkilökohtaiset suhteet kuin yhteistyökuviotkin. Jupiterin ja Uudenkuun kasvua symbolisoiva trini auttaa myös uusia projekteja pääsemään hyvään ja toimivaan alkuun.

Jousimiehen merkissä vaikuttava Mars tekee 3° tarkkaa neliötä Aurinko-Kuu –yhtymään tuoden mukanaan ärtyneisyyttä ja kärsimättömyyttä. Yritä välttää liian nopeita reaktioita varsinkin silloin, kun olet itse närkästynyt. Oinaan merkissä vaikuttavan Uranuksen 3° tarkka trini Marsiin auttaa löytämään positiivisen tavan reagoida provokaatioon.

Uusikuu muodostaa 2° tarkan yhtymän Chironin kanssa. Uudenkuun aikaiset tapahtumat aktivoivat vanhat haavat tuoden ne uudelleen pintaan. Kalojen parantava energia yhdistettynä Uudenkuun ja Jupiterin väliseen voimistavaan triniin auttaa nyt hoitamaan näitä haavoja. Anteeksi antaminen helpottaa omaa taakkaa ja antaa tilaa uudelle kasvulle.

Uudenkuun aikaan Venus ja Merkurius sulautuvat Oinaassa 1° tarkkaan yhtymään. Hyvää tekevien sanojen löytäminen on nyt helppoa. Pue rakkaus, arvostus sekä kiitos sanoiksi. Sanoja ja ääntä käyttävien teosten luominen on nyt innostavaa. Tämä energia auttaa myös sopimusten solmimisessa ja neuvotteluissa.

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 22°-30° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat) ja 0°-1°johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris).

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt henkisyys ja henkinen kasvu, parantava energia, luovuus, mielikuvitus, hyväksyminen ja armo.

Uusikuu Kalojen merkissä 26°53 lauantaina 17.03. klo 15:12 EET*.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).