Skip to main content

Täysikuu Neitsyen merkissä 02.03.2018

By 01.03.2018Astrologia

Perjantaina 02.03. Täysikuu muodostuu Neitsyen merkissä 11°23. Kalojen merkissä vaikuttava Aurinko tekee tarkkaa oppositiota Neitsyen merkissä vaikuttavaan Kuuhun. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia. Neitsyt-Kalat-akselilla on kyse fyysisen ja henkisen välisestä tasapainosta. Käytännöllinen Neitsyt-energia viihtyy arkisissa puuhissa organisoiden systemaattisen tarkasti jokapäiväiset rutiinit. Kalat-energia etenee intuitiivisesti unohtaen itsensä ajoittain omiin mielikuviinsa. Kriittinen Neitsyt-energia kohtaa nyt Kalojen universaalin rakkauden. Täysikuu Neitsyen merkissä tasapainottelee realiteetin ja vision välillä.

Kalojen merkissä vaikuttava Neptunus tekee 2° tarkkaa oppositiota Kuuhun tuoden mukanaan hämmennystä ja epävarmuutta, mikä lisää väärinymmärrysten mahdollisuutta. Yritä kuitenkin olla realistinen ja pitää omalta osaltasi pöytä puhtaana. Vältä juoruilua ja jos mahdollista, älä anna muille juoruilun aihetta. Neptunus-Kuu opposition vuoksi voit myös huomaamattasi idealisoida tilannetta ja/tai muodostaa itsellesi epärealistisen kaunistelevan kuvan henkilöstä, jonka kanssa olet tekemisissä.  
Saturnus tekee Kauriin merkistä 4° triniä Kuuhun vaikuttaen stabilisoivana ja malttia lisäävänä energiana. Vaikkakin Neptunuksen oppositio vaikuttaa voimakkaammin kuin Saturnuksen trini, tämä Saturnuksen suotuisa kulma luo uskoa epätoivon hetkellä ja auttaa pitämään jalat maassa – tai ainakin palautumaan takaisin maanpinnalle. Päätösten teossa luota nyt ensisijaisesti faktoihin, sillä Neptunuksen oppositio häiritsee mitä todennäköisemmin vaistojesi toimintaa luoden suuren illuusion kuplan.   
Venus ja Merkurius yhtyvät Kalojen merkissä 1° tarkassa aspektissa. Tämä suosii kaikenlaista vuorovaikutusta ja kirjoitus- sekä muista kommunikaatioprojekteja. Marsin haastava kulma Venus-Merkurius –yhtymään tuo mukanaan kärsimättömyyttä ja äkkipikaista reagointia. Tämän intohimoisen energian vallassa ensireaktio voi olla nyt hyvinkin kiihkeä, niin hyvässä kuin pahassakin. Jupiterin pehmeä kulma Skorpionista käsin ja Pluton niin ikään pehmeä kulma Kauriista käsin voimistavat kuitenkin Venus-Merkurius –yhtymän positiivista virtausta tuoden mukanaan syvempää ymmärrystä ja optimismista näkemystä.
Haastavinta tämä Täysikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 07°-15° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat).

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt työ, terveys ja sadonkorjuu.

Täysikuu Neitsyen merkissä 11°23 perjantaina 02.03. klo 02:51 EET*.


* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).