Skip to main content

Auringonpimennys Vesimiehen merkissä 15.02.2018

By 14.02.2018Astrologia
Helmikuussa Uusikuu muodostuu torstaina 15.02. Vesimiehen merkissä 27°08. Tämä Uusikuu on samalla Auringonpimennys. Auringon-ja Kuunpimennys on vaikutukseltaan huomattavasti voimakkaampi kuin normaali Uusi- ja Täysikuu. Pimennyksen vaikutus yltää aina jopa 6 kuukautta varsinaisen pimennyksen jälkeen.


Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Uusikuu Vesimiehessä korostaa ystävyyttä, ryhmätyötä ja -projektia sekä humanitääristä toimintaa. Uudenkuun energia suosii nyt yhteistyössä yhteisön hyväksi kehitettyä normeista poikkeavaa uudistusta.

Merkuriuksen 1° tarkka yhtymä värjää helmikuisen Uudenkuun energiaa. Ideointi ja vuorovaikutus kirjoitetaan nyt isolla. Nopea ajatustenvaihto ja uteliaisuus uutta kohtaan tekee tiimityöstä nyt erittäin antoisaa. Hio ideoitasi keskustelemalla niistä muiden kanssa.
Uudenkuun Vesimies-energia voimistuu entisestään Oinaan merkissä vaikuttavan Uranuksen tehdessä siihen 2° tarkkaa sekstiiliä. Tämä viittaa ennen kaikkea läpimurtoihin tieteen ja teknologian alalla. Nämä innovaatiot herättävät mitä todennäköisemmin keskustelua etiikasta, mutta Vesimies-energian mukaisesti ne tuovat myös mukanaan valinnanvapautta.

Skorpionin merkissä vaikuttava Jupiter tekee 5° tarkkaa neliöä Aurinko-Kuu-yhtymälle. Liian monet vaihtoehdot voivat sekoittaa ajatuksia ja hajoittaa energiaa. Muutoksen tiellä olisikin nyt hyvä edistyä askel kerrallaan. Liian monta samanaikaista muutosta ei tuota tulosta, keskity yhteen tai kahteen ja tee niistä vakaita ja pysyviä.

Jousimiehen merkissä vaikuttava Mars tekee 1° tarkkaa neliöä Kalojen merkissä vaikuttavaan Neptunukseen. Tämä energia tuo mukanaan epäilyjä ja hämmennystä. Energia hajaantuu ja tuntuu kuin se olisi vähissä. Ole nyt tarkka ja tietoinen teoissasi äläkä anna muille aihetta juoruiluun tai turhiin syytöksiin.

Kalojen merkissä vaikuttava Venus tekee tarkkaa sekstiiliä Kauriin merkissä vaikuttavaan Saturnukseen. Tämä herättää yhteenkuuluvuuden tunteen tarvetta. Venus Kaloissa unelmoi romanttisesta suhteesta ja Saturnus Kauriissa haluaa sen olevan kestävää. Parisuhteessa oleville ei-vielä-avioituneille tämä on hyvää aikaa suunnitella (ja toteuttaa) seuraavaa askelta kohti avioliittoa tai parisuhteen rekisteröintiä.

Helmikuun Auringonpimennys suosii uudistuksiin liittyviää rajoja rikkovaa suorasukaista kommunikointia ja muuta vuorovaikutusta.

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 21°-30° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies) ja 0°-3° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat).

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt ystävyys, samanhenkisyys ja vapaus.

Uusikuu Vesimiehen merkissä 27°08 torstaina 15.02. klo 23:05 EET*.

Auringonpimennyksen energioin toivotan teille kaikille hyvää ystävänpäivää!

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).