Skip to main content

Uusikuu Kaksosten merkissä 13.06.2018

By 11.06.2018Astrologia

Kesäkuussa Uusikuu muodostuu keskiviikkona 13.06. Kaksosten merkissä 22°44. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Uusikuu Kaksosissa herättää uteliaisuutta ja kiinnostusta ympärillämme tapahtuvaan.


Kaksosten vaihtelua rakastavalla energialla olemme nyt valppaina huomioimaan uusia virikkeitä ja nauttimaan vilkkaan vuorovaikutuksen avaamista mahdollisuuksista. Nyt on aika hioa omaa kommunikointia ja sosiaalisia taitoja. Monipuolisen ja sopeutuvan Kaksosten energian siivittämänä uusiin mahdollisuuksiin on helppo tarttua.

Kauriin merkissä vaikuttava Pluto tekee 2° tarkkaa kvinkunssia Aurinko-Kuu –yhtymään tuoden mukanaan pakottavan tunteen muuttaa omia tapoja. Tämä tunne kumpuaa mitä todennäköisemmin omasta kokemuksesta vuorovaikutuksessa muiden kanssa. Kaksosilla on loistava kyky nähdä tilanne eri näkökulmista, joten energia on erittäin suotuisa muutosten aikaansaamista silmällä pitäen.

Neptunus tekee Kalojen merkistä käsin 6° tarkkaa neliötä Aurinko-Kuu –yhtymälle. Vaikkakin väljässä neliössä, Neptunuksen haaveileva energia hämmentää rationaalista Uudenkuun energiaa. Jos kuitenkin yhdistät Kaksosten joustavan mielen Neptunuksen intuitiiviseen mielikuvitukseen voit kääntää tämän haastavan yhtälön eduksesi.

Kauriin merkissä vaikuttava Saturnus säteilee 4° tarkassa oppositiossa tunteellisen Ravun merkissä vaikuttavaan Merkuriukseen. Harkitseva ajatus ja hillitty keskustelu ovat tämän kuvion potentiaaliset mahdollisuudet. Toisaalta Saturnuksen oppositio Merkuriukselle tuo myös mukanaan negatiivista ja pessimististä suhtautumista. Pyri siis synkän pilven mieltäsi varjostaessa keskeyttämään kielteinen ajatusmalli ja keskity mahdolliseen potentiaaliin. Samaan aikaan Uranus tekee Härästä käsin 1° tarkkaa sekstiiliä suoden yllätyksellisiä oivalluksia ja suotuisten mahdollisuuksien avautumisia kaikissa yhteyksissä, joiden annamme nyt elämäämme vaikuttaa.

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 19°-27° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat).

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt vuorovaikutus, oppiminen, kirjoittaminen, PR ja lähiympäristö.

Uusikuu Kaksosten merkissä 22°44 keskiviikkona 13.06. klo 22:43 EET*.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).