Skip to main content

Täysikuu Jousimiehen merkissä 29.05.2018

By 28.05.2018Astrologia

Tiistaina 29.05. Täysikuu muodostuu Jousimiehen merkissä 08°10. Kaksosten merkissä vaikuttava Aurinko tekee tarkkaa oppositiota Jousimiehen merkissä vaikuttavaan Kuuhun. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia. Kaksonen-Jousimies -akselilla on kyse loogisen päättelyn ja intuitiivisen tiedon välisestä tasapainosta. Vilkkaan Kaksosen utelias energia hyppii paikasta toiseen haalien monimuotoista tietoa. Avarakatseisen Jousimiehen energia pyrkii huomioimaan asioita suuressa mittakaavassa.

Kalojen merkissä vaikuttava Neptunus tekee 6° tarkkaa neliötä Aurinko-Kuu –akselille. Tämä viittaa hämmennykseen, kenties väärin ymmärrettyyn informaatioon, mikä sekoittaa tilannetta ja saattaa jopa johtaa väärään ratkaisuun. Ole siis valppaana tiedonvälityksen kanssa, niin informaation antajana kuin vastaanottajanakin.
Vesimiehen merkissä vaikuttava Mars tekee 4° tarkkaa sekstiiliä Kuulle innostaen tarttumaan mahdollisuuteen. Nyt on helppo olla aktiivinen ja ryhtyä tuumasta toimeen. Marsin sekstiili Kuulle saa myös sinkut liikkeelle, joten tämä on suotuisaa aikaa löytää uusi kumppani. Samasta energiasta hyötyvät myös yhteistyökumppania etsivät.
Härän merkissä vaikuttava Merkurius on siirtymässä Kaksosiin tehden Täydenkuun aikaan 5° tarkkaa triniä Vesimiehen merkissä vaikuttavaan Marsiin. Mieli terävöityy ja ajatus nopeutuu. Tämä innostaa vuorovaikutukseen ja mitä todennäköisimmin keskustelut ovat nyt hedelmällisiä. Ideointi synnyttää hyvin toimivia suunnitelmia, joita on helppo lähteä toteuttamaan Merkuriuksen vaikuttaessa Kaksosten merkissä.
Skorpionin merkissä vaikuttava Jupiter tekee 1° tarkkaa triniä Kalojen merkissä vaikuttavaan Neptunukseen lisäten optimistista ja toiveikasta ilmapiiriä. Ravun merkissä vaikuttava Venus tekee Täydenkuun aikaan 4° tarkkaa triniä Jupiteriin ja 5° tarkkaa triniä Neptunukseen. Tämä Ison Kolmion kuvio tarkentuu kesäkuun alussa. Iso tai Kultainen Kolmio on erittäin suotuisa yhteistyökuvioiden ja tietenkin myös parisuhteiden solmimisen kannalta. Neptunuksen ja Jupiterin ollessa osana Kultaista Kolmiota voi todellakin todeta näiden päivien aika tehdyistä sopimuksista ja uusista parisuhteista: match made in heaven!
Haastavinta tämä Täysikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 04°-12° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat).

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt matkustaminen, oppiminen, tietoisuus, oikeus, uskonnolliset ja filosofiset teemat.

Täysikuu Jousimiehen merkissä 08°10 tiistaina 29.05. klo 17:19 EET*.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).