Skip to main content

Uusikuu Härän merkissä 15.05.2018

By 14.05.2018Astrologia

Toukokuussa Uusikuu muodostuu tiistaina 15.05. Härän merkissä 24°36. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Uusikuu Härässä kutsuu meitä nauttimaan kaikilla aisteilla ympärillämme olevasta kauneudesta.


Härkämäisen tehokkaalla ja sinnikkäällä energialla voimme nyt työstää tärkeitä muutoksia. Tartu siis härkää sarvista tekemällä tarvittavat suunnitelmat ja aloita niiden toteuttaminen hyödyntäen tämän Uudenkuun päättäväistä energiaa. Uusikuu vaikuttaa aina noin 4 viikkoa seuraavan Uudenkuun muodostumiseen asti, joka on tällä kerralla 13.06. Paras aika ryhtyä toimimaan on kaksi ensimmäistä viikkoa Uudenkuun muodostumisesta Kuun ollessa kasvavassa vaiheessa. Tämä vaihe kestää tällä kertaa 29.05. asti, jolloin taivaalla muodostuu Täysikuu Jousimiehen merkissä.

Kauriin merkissä vaikuttava Pluto tekee 3° tarkkaa triniä Aurinko-Kuu –yhtymään. Tämä lisää uskoa ja luottamusta positiiviseen muutokseen. Olet kyvykäs vaikuttamaan omaan elämääsi ja voit ehkä myös huomata, että sinulla on vaikutusvaltaa ympärilläsi tapahtuvaan. Pluton suotuisa kulma Aurinko-Kuu -yhtymälle auttaa selvittämään ongelmia pitkäjänteisesti.

Niin ikään Kauriin merkissä vaikuttava Mars tekee 5° väljää triniä Aurinko-Kuu –yhtymään. Mars Kauriissa ei sinänsä ole nopeasti innostuva alullepanija, mutta Oinaan merkissä vaikuttava Uranus tekee Marsiin tarkkaa neliötä luoden hyvän alustan nerokkaille ideoille ja niiden toteuttamiselle. Varaudu yllättäviin muutoksiin ja uskalla ajatella toisin. Vaikka Uranus-Mars –energia innostaakin ottamaan riskejä, nyt ei kuitenkaan kannata kiirehtiä seurauksista piittaamatta jokaisen mielenoikun perään. Tämä energia auttaa meitä parhaimmillaan rikkomaan rajojamme. Uranus-Mars –energia lisää myös onnettomuuksien vaaraa, joten olethan valppaana!

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 21°-29° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies).

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt henkinen ja materiaalinen vauraus, hedelmällisyys ja kasvu.

Uusikuu Härän merkissä 24°36 tiistaina 15.05. klo 14:48 EET*.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).