Skip to main content

Täysikuu Skorpionin merkissä 30.04.2018

By 29.04.2018Astrologia

Maanantaina 30.04. Täysikuu muodostuu Skorpionin merkissä 09°39. Härän merkissä vaikuttava Aurinko tekee tarkkaa oppositiota Skorpionin merkissä vaikuttavaan Kuuhun. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia. Härkä-Skorpioni-akselilla on kyse”minun” ja ”sinun” välisestä tasapainosta. Materialistinen Härkä-energia etenee sinnikkään rauhallisesti haalien itselleen turvaa tuovaa omaisuutta. Riskiä kaihtamaton Skorpioni-energia pyrkii uudistamaan kaiken, mikä ei enää toimi. Täysikuu Skorpionin merkissä tasapainottelee pysyvyyden ja muutoksen välillä.

Täydenkuun aikaan Kauriin merkissä vaikuttava Saturnus tekee tarkkaa sekstiiliä Kuuhun ja triniä Aurinkoon. Saturnuksen kannustava kulma Kuuhun luo uskoa ja kärsivällisyyttä tarvittavien muutosten läpiviemiseen. Saturnuksen sekstiili Kuuhun kuvastaa sitoutumista ja päättäväisyyttä. Ehkä voit jopa hyödyntää jotain menneisyyden kokemusta ja tehdä tästä muutoksesta itsellesi menestystarinan? Tunne siitä, että olet oikealla tiellä, on nyt käsinkosketeltavan konkreettinen.
Samaan aikaan Mars ja Pluto tekevät Kauriin merkissä 1° tarkkaa yhtymää. Toiminnan aloittava energia yhtyy nyt hankalienkin tilanteiden läpi työntyvään sinnikkään päättäväiseen voimaan. Tämän yhtymän voimalla muutokset eivät jää enää suunnittelutasolle. Tartu siis nyt tilaisuuteen!
Kuunsolmujen akseli tekee Leijonan ja Vesimiehen merkeistä 1° tarkkaa neliötä Aurinko-Kuu –akselille tuoden mukanaan lähestulkoon pakottavan tunteen uskaltaa heittäytyä muutosten tuulien armoille. Muutos tarkoittaa miltein aina oman mukavuusalueen ulkopuolelle joutumista. Ajatus tästä voi tuntua ensisilmäyksellä järjettömältä. Vaistonvarainen usko ja luottamus auttaa kuitenkin näkemään muutoksen merkityksen isommassa kuvassa. Tämä lisää kasvun ja muutoksen energian voimaa tässä hetkessä. Ansaittu menestys tulee palkitsemaan pitkäjänteisen sitoutumisen.
Haastavinta tämä Täysikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 06°-14° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies).

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt uudistuminen, syvälliset muutokset sekä transformaatio, seksuaalisuus.

Täysikuu Vaa’an merkissä 09°39 maanantaina 30.04. klo 03:58 EET*.


* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).

Leave a Reply