Skip to main content

Uusikuu Kaksosissa 03.06.2019

By 30.05.2019Astrologia

Maanantaina 03.06. Uusikuu muodostuu Kaksosen merkissä 12°34. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Uusikuu Kaksosen merkissä korostaa vuorovaikutustaitojen ja sosiaalisen kanssakäymisen merkitystä.

Uusikuu Kaksosen merkissä herättää uteliaisuutta ja huomio kiinnittyykin nyt herkästi ympärillä tapahtuvaan. Kaksoselle luonteenomainen ulospäin suuntautuminen ja vuorovaikutuksen tarve auttaa kommunikoinnin ja sosiaalisten kykyjen kehittämisessä entistä paremmiksi. Keskity kuuntelemaan toisen osapuolen näkemystä, sillä voit oppia näin juuri sinun henkilökohtaiseen kehitykseen tärkeitä asioita. Muita kuuntelemalla tehdyt oivallukset voivat myös auttaa sinua tekemään suuria muutoksia elämässäsi.

Pluto tekee Uudenkuun aikaan Kauriin merkistä käsin 1° tarkkaa triniä Härän merkissä vaikuttavaan Venukseen. Tämä herättää rakkauden janoa. Vakiintuneessa parisuhteessa olevat voivat havaita kiintymyksen syventymistä ja sinkut sekä juuri deittailun aloittaneet huomaavat intohimoisen vetovoiman vetävän heitä voimakkaasti puoleensa. Myös taloudelliset voitot ovat nyt mahdollisia Pluton tehdessä kaunista triniä Venukselle.

Kalojen merkissä vaikuttava Neptunus tekee 2° tarkkaa neliötä Jousimiehen merkissä perääntyvälle Jupiterille. Oletko luottanut sinisilmäisesti mahdollisuuksiin, jotka olivat liian hyviä ollakseen totta? Oletko elänyt pilvilinnoissa ja kieltäytynyt uskomasta epäilyttäviä faktoja rakkautesi kohteesta? Tämä Jupiterin ja Neptunuksen välinen haastava kulma avaa silmäsi tosiasioille. Vältä siis nyt tietoisesti epärealistista optimismia ja utopistisesti arvioituja sijoituskohteita, sillä ne tulevat tuottamaan pettymystä. Ole normaalia varovaisempi deittisivuilla liikkuessasi ja pysy loitolla uhkapelien sekä rikastu-yhdessä-päivässä –lupausten maailmasta.

Kauriin merkissä perääntyvä Saturnus tekee 1° tarkkaa sekstiiliä Neptunukselle. Sinnikkäällä työllä ja realistisen harkitusti edeten unelmista voi nyt tulla totta. Omia sekä tilanteen asettamia rajoja kunnioittaen voit löytää luovia ratkaisuja tavoitteiden saavuttamiseksi. Meditaatio auttaa keskittymään ja tuo tarvittavaa kärsivällisyyttä ja näin voit saavuttaa menestystä pienien tavoitteiden kautta.

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 09°-17° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat). Uusikuu tekee nyt yhtymää Kaksosen merkissä 30.05.-08.06. syntyneiden Auringolle aktivoiden egoon ja itsetuntoon liittyvät teemat, neliötä Neitsyen merkissä 01.-10.09. syntyneiden Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja ja Kalojen merkissä 27.02.-08.03. syntyneiden Auringolle aktivoiden työteeman sekä oppositiota Jousimiehen merkissä 01.-09.12. syntyneiden Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt vuorovaikutus, oppiminen, kirjoittaminen, PR ja lähiympäristö.

Uusikuu Kaksosen merkissä 12°34 maanantaina 03.06. klo 13:02 EET*.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).