Skip to main content

Uusikuu Kaksosen merkissä 22.05.2020

By 20.05.2020Astrologia

Perjantaina 22.05. Uusikuu muodostuu Kaksosen merkissä 02°05. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Uusikuu Kaksosen merkissä korostaa vuorovaikutuksen merkitystä.

Uusikuu Kaksosen merkissä 22.05.2020

Tiedonjanoinen ja ulospäinsuuntautunut Kaksonen tutustuu uteliaana ympärillään olevaan. Kaksosen energian siivittämänä voimme tuntea innostusta uuden oppimiseen ja/tai uusien tuttavuuksien kohtaamiseen. Nyt Uudenkuun muodostuessa Kaksosen merkissä meitä kehotetaan hiomaan vuorovaikutustaitojamme kiinnittämällä huomiota myös kuuntelemisen taitoon. Voimme oppia nauttimaan erilaisten näkökantojen löytämisestä juurikin kuuntelemalla kanssaihmisten näkemyksiä.

Kalojen merkissä vaikuttava Mars tekee 4° tarkkaa neliötä Aurinko-Kuu -yhtymälle nostattaen nopeasti ärsyyntyvää ilmapiiriä. Voit huomata olevasi herkästi kritiikkihyökkäyksen kohteena ja reagoivasi automaattisesti näissä tilanteissa puolustaen itseäsi. Osa ennakoi oletettua vihamielisyyttä hyökkäämällä ensimmäisenä. Tunteet käyvät nyt vuoristorataa ja mitä todennäköisemmin monet ylilyövät reagoinneillaan. Nyt olisi parempi ajatella ensin ja toimia vasta sitten, ei toisinpäin kuten tämä aspekti refleksinomaisesti toimii. Jos sinua ärsyttää jokin asia, oli se sitten koronarajoitusten hidas purku, kumppanin itsepäisyys tai tietämättömyys työ- tai opiskelupaikan saamisesta, pyri purkamaan turhautuneisuus nyt fyysiseen toimintaan. Meditointi ei tuo haluttua helpotusta Uusikuu – Mars neliön paineelle, tämä vaatii mökillä puiden hakkuuta, lumen luontia, kuntosalin ponnistuksia jne. Muistathan myös olla varovainen eritoten keittiössä kuumien kattiloiden ja terävien veitsien kanssa.

Vesimiehen merkissä vaikuttava Saturnus tekee tarkkaa triniä Aurinko-Kuu –yhtymälle tuoden mukanaan vakavuutta ja vastuullisuutta suhtautumiseemme. Nyt on hyvä tehdä pitkän ajan suunnitelmia, sillä käytännöllisyys ja realistisuus ovat nyt huipussaan ja ne tunnetusti takaavat menestyksen! Voit huomata, miten hitaasti mutta varmasti etenevän suunnitelman edistyessä itsetuntosi kohoaa ja tunnet suurta tyydytystä ansaitusta menestyksestä. Saturnuksen trini Aurinko-Kuulle stabilisoi kaikkia yhteyksiä, niin parisuhteita, ystävyyksiä kuin myös yhteistyökuvioita.

Uudenkuun aikaan Neptunus tekee Kalojen merkistä käsin tarkkaa neliötä Kaksosten merkissä vaikuttavaan Merkuriuksen ja perääntyvän Venuksen tarkkaan yhtymään. Väärinymmärrykset, epäselvä informaatio ja siitä kumpuava epävarmuus värittävät ajankuvaa. Tämä on tietenkin myös otollista maaperää huijareille. Ole siis valppaana niin taloudellisten kuin romanttistenkin sitoumusten kanssa.

Juuri nyt, kun etenkin Euroopassa on alettu purkamaan koronarajoituksia, Uudenkuun energiat varoittavat meitä Marsin neliön ja Saturnuksen trinin värjääminä avaamasta liian monia rajoituksia liian nopeasti. Maltillisen etenemisen myötä voimme säästyä monelta turhalta takaiskulta. Muistathan, että vaikka rajoituksia puretaankin, meidän ei tarvitse automaattisesti tehdä kaikkea sitä, mikä on jo mahdollista.

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 28°-30° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies) ja 00°-06° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat). Uusikuu tekee nyt yhtymää 19.-20.05. Härän ja 21.-26.05. Kaksosen merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden egoon ja itsetuntoon liittyvät teemat, neliötä 16.-18.02. Vesimiehen ja 19.-24.02. Kalojen merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja ja 20.-22.08. Leijonan ja 23.-28.08. Neitsyen merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden työteeman sekä oppositiota 19.-21.11. Skorpionin ja 22.-27.11. Jousimiehen merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt vuorovaikutus, oppiminen, kirjoittaminen, PR ja lähiympäristö.

Uusikuu Kaksosen merkissä 02°05 perjantaina 22.05. klo 20:39 EET/EEST*.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).