Skip to main content

Uusikuu Jousimiehen merkissä 26.11.2019

By 24.11.2019Astrologia

Tiistaina 26.11. Uusikuu muodostuu Jousimiehen merkissä 04°03. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Uusikuu Jousimiehen merkissä korostaa horisontin laajentamisen merkitystä itsenäiseen ajatusmalliin pyrittäessä.


Uusikuu Jousimiehen merkissä kiinnittää huomion henkilökohtaisen ymmärryksen ja tietoisuuden kasvattamiseen. Auringon ja Kuun kohdatessa Jousimiehen merkissä meissä jokaisessa herää pieni seikkailija, joka haluaa omien rajojen ylittämisen myötä lisätä henkilökohtaista varmuutta ja optimismia. Seikkailumieli on toki suhtautettava yksilön syntymäkartan energiaan, mutta nyt on helppo nähdä ja kokea itsessään normaalia rohkeampaa toimintaa.

Uranus tekee Härän merkistä käsin 1° tarkkaa kvinkunssia Aurinko-Kuu –yhtymälle. Samaan aikaan Skorpionin merkissä vaikuttava Mars tekee 1° tarkkaa oppositiota Uranukselle. Uranuksen ja Uudenkuun kvinkunssi tuo mukanaan odottamattomia käänteitä, jotka vaativat nopeaa sopeutumista muuttuviin tilanteisiin. Tämä konstellaatio herättää herkästi ärtymystä ja vihaisuutta juurikin tilanteiden ennalta-arvaamattomuuden vuoksi. Pyri olemaan joustava ja varaudu katsomaan asioita uudella tavalla. Nyt on hyvä olla spontaani ja ymmärtää tarttua odottamattomasti ilmaantuviin mahdollisuuksiin.

Uranuksen oppositio Skorpionin merkissä vaikuttavalle Marsille tuo mukanaan levottomuutta ja kärsimättömyyttä. Huolimattomuus ja huomion hajaantuminen nostavat onnettomuusriskiä. Kiukku voi nousta näennäisesti tyhjästä ja tekniset laitteet voivat konstailla. Uranukselle tyypilliset odottamattomat muutokset herättävät spontaania tarvetta reagoida. Skorpionin luonteen mukaisesti Mars vastaa yllätyksiin herkästi ”pois alta” tyyppisellä aggressiolla. Tämä ei kuitenkaan ole paras mahdollinen tapa elää tuota energiaa. Jos tarvetta, näytä selkeästi rajasi, mutta vältä kostoa tai muuta peruuttamattomalta vaikuttavaa impulsiivista reagointia. Mitä muutoksia tämä oppositio elämääsi tuokin, pidä mielessäsi, että tämä voi myös vaatia omien tavoitteiden muokkaamista tai tapojen muuttamista.

Uranuksen oppositio Marsille kuvastaa myöskin kapinahengen syntymistä. Voit kapinoida muutosta vastaan tai sen puolesta. Jos osaat käyttää tätä energiaa oikealla tavalla hätiköimättä, voit vapautua itseäsi rajoittavista tekijöistä. Tämän konstellaation vahvuus on juurikin turhista rutiiniksi muodostuneista tavoista irrottautumisessa.

Jousimiehen merkissä vaikuttava Jupiter tekee 2° tarkkaa yhtymää Kauriin merkissä vaikuttavaan Venukseen tuoden mukanaan sosiaalisesti aktiivista energiaa. Tämä yhtymä herättää optimismia, anteliaisuutta sekä halua nauttia yhteisistä hetkistä. Nyt on hyvä aika aloittaa uusi parisuhde. Myös pitkät parisuhteet hyötyvät tästä positiivisen energian mukana tulevasta optimistisesta tuulahduksesta. Jos suunnittelet taloudellista hanketta tai sopimusta, Jupiterin ja Venuksen yhtymä väritettynä Jousimiehen optimismilla ja Kauriin realistisuudella antaa sille hyvän perustan.

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 00°-08° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat). Uusikuu tekee nyt yhtymää 22.-30.11. Jousimiehen merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden egoon ja itsetuntoon liittyvät teemat, 22.-31.08. Neitsyen neliötä merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja ja 19.-27.02. Kalojen merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden työteeman sekä oppositiota 20.-29.05. Kaksosen merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt matkustaminen, oppiminen, tietoisuus, oikeus, henkiset ja filosofiset teemat.

Uusikuu Jousimiehen merkissä 04°03 tiistaina 26.11. klo 17:06 EET/EEST*.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).