Skip to main content

Täysikuu Härän merkissä 12.11.2019

By 09.11.2019Astrologia

Tiistaina 12.11. Täysikuu muodostuu Härän merkissä 19°52. Härän merkissä vaikuttava Kuu tekee tarkkaa oppositiota Skorpionin merkissä vaikuttavaan Aurinkoon. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia. Härkä-Skorpioni -akselilla huomio kiinnittyy ”minun” ja ”sinun” väliseen tasapainoon. Turvallisuuden tunnetta arvostava Härkä nauttii mukavuudenhaluisena vakaana pysyvästä olosta eikä juurikaan kaipaa muutoksia. Vastakohtaisesti transformatiivisen Skorpionin katse porautuu pinta syvemmälle nostaen epäkohdat päivänvaloon. Tämä Täysikuu keskittyy pysyvyyden ja muutoksen väliseen tasapainoon. Täydenkuun energia vaatii aina keskittymään oppositioakselin kumpaankin ääripäähän. Yhden akselinpään suosiminen toisen hinnalla ei ole pitkään toimiva vaihtoehto.

Perääntyvä Merkurius tekee Täydenkuun aikaan 2° tarkkaa oppositiota Kuulle. Samaan aikaan Saturnus tekee Kauriin merkistä käsin Merkuriukselle 1° tarkkaa sekstiiliä ja 3° tarkkaa triniä Kuulle. Myöskin Kauriin merkissä vaikuttavaa Pluto tekee Merkuriukselle 4° tarkkaa sekstiiliä ja 2° tarkkaa triniä Kuulle. Tämän lisäksi Kalojen merkissä vaikuttava Neptunus säteilee Merkuriukselle 2° tarkassa trinissä ja Kuulle 3° tarkassa sekstiilissä. Saturnuksen, Pluton ja Neptunuksen suotuisat kulmat vaikuttavat erittäin positiivisesti tämän Täydenkuun energiaan. Merkuriuksen oppositio Kuulle tuo mukanaan haasteita omien tunteiden ja ajatusten järjestämiseen. Tämä tietenkin omalta osaltaan vaikeuttaa vuorovaikutusta. Mutta Saturnuksen ja Neptunuksen suosiollinen vaikutus auttaa asioiden reflektoinnin kautta pääsemään parempaan ymmärrykseen. Nyt siis on todella oikea hetki kääntää katse sisään, miettiä omia tarpeita, miten saat ne parhaiten kommunikoitua ja miten voit vapautua omien tunteiden nostattamista esteistä.
Saturnuksen suotuisa vaikutus tuo mukanaan uskoa ja luottamusta. Mitä todennäköisemmin tulet nyt tekemään tärkeitä päätöksiä koskien kotia, perhettä ja/tai parisuhdetta. Ohjauksen ja tuen antaminen sekä vastaanottaminen tapahtuu nyt luonnostaan. Voit myös itse tukeutua vanhemman tai kokeneemman henkilön neuvoon.
Neptunus nostattaa herkkyyttä näkemään omat ja muiden tunteet. Intuitiivisesti tiedät mitä tehdä tai mitä valita. Neptunuksen suotuisan vaikutuksen myötä tämä on hyvää aikaa luovalle toiminnalle, meditoinnille ja muille henkisille harjoitteille. Saturnuksen ja Neptunuksen yhteisvaikutus tuo mukanaan realistista optimismia, joten nyt voit tehdä unelmistasi totta!
Pluton voimalla voit hyödyntää Täydenkuun energioita vaikkapa huonoista tavoista vapautumiseen. Juurikin Pluton suotuisa kulma Kuulle lisää tahdonvoiman lujuutta. Saturnus puolestaan auttaa sinua pysymään päätöksessäsi. Parisuhteessa olevat voivat hyötyä tästä energiasta löytämällä syvemmän ymmärtämisen tason kumppaniaan kohtaan.
Täydenkuun aikaan Jousimiehen merkissä vaikuttava Jupiter tekee tarkkaa sekstiiliä Vaa’an merkissä vaikuttavaan Marsiin. Tämä tuo mukanaan optimistista intoa ja onnekasta onnistumista. Hyödynnä tätä rohkeutta lisäävää energiaa mieleiseesi keholliseen toimintaan. Tartu nyt eteesi tuleviin mahdollisuuksiin!
Haastavinta tämä Täysikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 16°-24° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies). Täysikuu Härän merkissä tekee yhtymää 06.-14.05. syntyneen Härän Auringolle aktivoiden egoon liittyvät teemat, neliötä 08.-16.08. syntyneen Leijonan Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja sekä 05.-13.02. syntyneen Vesimiehen Auringolle aktivoiden työteeman ja oppositiota 08.-16.11. syntyneen Skorpionin Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt henkinen ja materiaalinen vauraus, hedelmällisyys ja kasvu.
Täysikuu Härän merkissä 19°52 tiistaina 12.11. klo 15:35 EET/EEST *.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).