Skip to main content

Uusikuu Jousimiehen merkissä 07.12.2018

By 05.12.2018Astrologia

Joulukuun Uusikuu muodostuu perjantaina 07.12. Jousimiehen merkissä 15°07. Uusikuu aloittaa Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan aina uuden syklin. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus.

Optimistinen innostus ja avarakatseisuus värjäävät nyt Uudenkuun energiaa. Nyt on hyvä keskittyä horisontin laajentamiseen sekä henkilökohtaisen ymmärryksen ja tietoisuuden kasvattamiseen. Tämä lisää itsevarmuutta ja luo uskoa sekä luottamusta huomiseen. Jousimiehen heikkouksiin kuuluu liioittelu, joten nyt on hyvä olla valppaana ylitseampuvien odotusten sekä epäkäytännöllisten ja riskialttiiden ideoiden varalta.


Uusikuu värjäytyy nyt Kalojen merkissä vaikuttavien Marsin ja Neptunuksen tehdessä siihen 2° tarkkaa neliötä. Tarve toimia ja tehdä jotakin on nyt suuri. Neuvottelun ja sovittelun sijasta reagoimme herkästi puolustaen tai kilpaillen. Energiataso on korkea ja siitä johtuen loukkaantumis- ja onnettomuusvaara on myös kohonnut, mikäli emme osaa keskittää energiaamme oikealla tavalla. Luovat ja henkiset projektit hyötyvät eniten näistä energioista. Neptunuksen neliö Aurinko-Kuu –yhtymälle hajottaa keskittymistä, joten vältä nyt mahdollisuuksien mukaan tärkeitä päätöksiä, jotka vaativat erityistä syventymistä asiaan.

Marsin ja Neptunuksen yhtymä Kalojen merkissä hajottaa liikkeelle lähtöä. Vaikutamme kenties sekavilta ja vaikeaselkoisilta. Keskittyminen käytännön asioihin on nyt vaikeaa, mutta intuitio toimii nyt entistä varmemmin. Myös usko ja luottamus johdatukseen on vahvaa. Tämä yhtymä kohottaa inspiraatiota ja siksi myös kaikenlaisen taiteen tekeminen tuntuu nyt innostavalta.

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 11°-19° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat).

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt matkustaminen, oppiminen, tietoisuus, oikeus, uskonnolliset ja filosofiset teemat.

Uusikuu Jousimiehen merkissä 15°07 perjantaina 07.12. klo 09:20 EET*.


* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).